VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINA LYCKOPILLER

Dessa två alltså, L Y C K O P I L L E R !! Ser ni att de håller hand <3

Nu när jag är upptagen med näsan i böckerna mest hela dagarna känns det alldeles fantastiskt när jag väl får tid med barnen de lediga stunderna. Haha ja alltså det var ju fantastiskt innan också när jag bara var med dom men ni förstår säkert. Det uppskattas liksom på en helt annan nivå nu. Tiden tillsammans blir ännu mer dyrbar. Det är skönt att kunna sitta hemma ibland och få småpauser med pussar och kramar från stora som små i familjen.

Vi gick ut en runda efter middagen idag igen och jag kände att något annat jag saknar är promenader! Det har mest blivit smårundor efter middagen och eftersom Idun vill gå blir det just smårundor, i väldigt lågt tempo. Så fort jag kommer in i pluggeriet lite till så ska jag unna mig kvällspromenader på egen hand igen, eller kanske långpromenader vid lunch när det är sovdags för en eller två av minisarna?

Nu ska jag faktiskt fortsätta pluggeriet en stund till, hade ett väldigt bra flow idag till skillnad mot de sista dagarna. Note-to-self är att köpa en ny stol till mitt kontor. Den jag har nu är för låg i förhållande mot skrivbordets höjd så jag sitter liksom och spänner axlarna. Inte bra med min onda nacke!


Kommentarer


  1. Hanna 14 september, 2016 on 22:16 Svara

    Vilken härlig bild på dina små!

  2. Stugan på fjället 15 september, 2016 on 20:41 Svara

    Jättefin bild! Och vad fint det blev med toppbilden högst upp. Fint ljus och fin komposition.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna