VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT OCH ETT HALVT

Alltså så glad jag blir av vädret just nu! Solsken gör i alla fall mig extra glad och allt blir liksom lite bättre bara :). Jag ska alldeles strax in till skolan för föreläsningar fram till 15 och sen är det dags att hämta hem Elion från fritids. Han sov hos F inatt så morgonen har varit ovanligt lugn här hehe.


IMG_5442 IMG_5447

1,5 år har vår underbara Idun blivit. Varje dag i 1,5 år har hon gjort mig lycklig! <3

Hon går eller springer ÖVERALLT och det första hon säger på morgonen är gå. Tar på sig skor hela tiden. Igår vid frukosten sa hon ”Gå. NU!” Hihi tänk om hon hade förstått hur kul det var att gå för ett halvår sen!? Första tiden när lillebror kom hade underlättats en hel del om man säger så men å andra sidan så spelar det såklart ingen som helst roll för vi vande oss snabbt vid två bebisar. Hon ville vänta länge helt enkelt, precis som jag gjorde när jag lärde mig gå.

Jag har ju skrivit det förr, att något av det bästa med att ha barn är alla skratt man får. Idag när vi låg i sängen alla fyra puttade hon bort M och sa ”pappa, gå, hem” haha… Hon kan så många ord nu men det är inte alltid det blir helt rätt.


Kommentarer


  1. Diana 15 september, 2016 on 09:20 Svara

    Gud så mysigt att hon springer omkring nu och alla de där små orden som är så härliga, usch vad snabbt tiden går. Saknar bebisarna jag hade, vill inte ha fler men saknar mina egna. 😀

  2. Suzanne 15 september, 2016 on 13:11 Svara

    Blir så impad över hur mycket hon verkligen KAN!
    Alla är individuella och man ska inte jämföra, jag vet ?, men går inte att låta bli att göra det litegranna när Idun o Matilda är så nära i ålder.
    Matilda hon kör på 2 säkra kort som hon använder jämt och till allt, ”Mamma” och ”Hej”.
    Sen väldans mkt ”kinesiska” i långa långa meningar men det är det bara hon som förstår ?

    Kram

    • Evelina 15 september, 2016 on 15:26 Svara

      Ja alltså jag blir imponerad över Idun varje dag! Har ju bara Elion att jämföra med och det var längesen han var så här liten, men Idun känns otroligt före med tal och så. Kram och Njuuut av sista tiden med magen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna