VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRMIDDAGEN

Idag ställde jag klockan tidigt och smög upp före alla andra, min föreläsning började nämligen redan vid 08 och eftersom jag helst tar bussen (helt omöjligt med parkering kring högskolan vissa tider) fick jag gå hemifrån före bebisarna vaknade. Det kändes JÄTTEKONSTIGT att gå hemifrån utan att säga godmorgon till Idun! Har aldrig gått hemifrån före det förrän idag och jag tycker ju inte att de två morgnarna när jag vaknade på BB med Aston räknas (då kom hon och M dessutom så fort de vaknade hemma i princip). Haha det är såklart första morgonen jag inte säger godmorgon till Aston också, men han är ju inte lika medveten som Idun är.

IMG_4773.JPG

M smög upp efter mig och vi åt en lugn och skön frukost tillsammans i alla fall. Dagen till ära med lyxig frukostdrink 🙂 Sen gick han och la sig brevid Aston igen och jag gick ut i 4 friska plusgrader.

 

 

Ja idag är det 1 år sen ringarna blev två på mitt finger. Idag är även dagen då jag varit gravid EXAKT lika länge som jag varit ogravid under vår tid tillsammans haha. 1,5 år gravid och 1,5 år ogravid. Tre år sen det blev vi.

Är så nöjd med mina ”nya” naglar, shellacket heter nude och är visst det som går åt i rasande fart. Förstår det, naturligt men ändå lite färg! Och shellack är ju världens grej för övrigt, naglarna bara ÄR. Jag är väldigt mån om mina naglar men det blir ju en del filande, byta lack osv. Detta håller utan problem i 4 veckor och man behöver inte göra någonting. Otrolig lyx för en pluggande, jobbande småbarnsmamma tänkte jag skriva men det är väl lyx för vem som helst att få mer tid över till annat :).

Jag kom hem med en BRÖLLOPSTÅRTA och M hade ordnat med fina presenter till mig, och handlat hem till en fin middag ikväll. Vi siktar in oss på att ta även den i lugn och ro när bebisarna somnat sen.

NU blir det nån timmes plugg till fast på hemmaplan!


Kommentarer


  1. Diana 6 september, 2016 on 15:30 Svara

    Men hallå vad mysko, jag kommenterar hos dig som inloggad på AFF men ändå ser det ut som att jag är icke inloggad?? Jaja, något som är knas antar jag. :/

    Dina ringar är jättefina och naglar också såklart.
    Vad mysigt att ni firar 3 år, att du varit gravid lika länge som ogravid, lite komiskt.
    Vad mysigt att du fick som du ville tillslut, en stor familj och flera barn (syskon till E). Är så glad för din skull faktiskt. <3

    ha en fin dag fina Eve.

  2. Inne hos Ina 6 september, 2016 on 19:41 Svara

    Grattis på bröllopsdagen 🙂

  3. Grattis på dagen 🙂

  4. Tvillingmamman 6 september, 2016 on 23:56 Svara

    Grattis grattis grattis på bröllopsdagen! Superfina ringar!

    http://tvillingmamman.babyhjalp.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna