VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VÄLFÖRTJÄNT KVÄLLSPROMMIS

Ahh, det var alldeles ljuvligt att gå utanför dörren med minisarna efter min pluggeftermiddag. Klockan 18 lyckades jag stänga böckerna, jag gjorde små pauser (eller pauser kanske man inte kan kalla det för det var jobbrelaterat) hela dagen så det blev inte så mycket plugg som jag först hade tänkt hehe. I alla fall så kände jag att NU måste jag ha en stund med mina små så vi tog en runda med vagnen för att handla och hämta paket. Vilken underbar luft det är ute nu, sådär krispigt som man säger.

M åkte iväg en sväng i samma veva så det var bara jag och småttingarna en timme men sen kom han tillbaka lagom till nattning. Aston som varit sjuk är frisk igen men på nätterna har han haft svårt att sova så idag fick han koksalt redan på kvällen, annars har det blivit att vi har fått ge innan vi går och lägger oss och sen har han haft svårt att komma till ro. Stackars liten. Inatt sov han hela natten hos mig. Hur mysigt som helst på sätt och vis men mindre mysigt för min känsliga nacke.

Vet ni vad vi gjorde för ett år sen?

 lovebyemelie_evelina-magnus017

Provfotades av världens bästa Emelie på Brooklyn Bridge i New York!

Tänk att det redan är 1 år sen vi var där. Och morgon är det vår 1-åriga bröllopsdag.

Kram!


Annons

Kommentarer


 1. Hanna 5 september, 2016 on 21:01 Svara

  Redan ett år sedan. Vad fort det går. <3

 2. Josefine 5 september, 2016 on 21:30 Svara

  Oj vad fort tiden har gått 😱 Grattis till er!

 3. Malin- mamma till S, T och L 5 september, 2016 on 22:20 Svara

  Åh den platsen: där var jag i juni. En av världens finaste plaster lätt!

  Kram

 4. Maddo -17 månader som mamma 6 september, 2016 on 18:47 Svara

  Whaaaaaaat!? 1 år? Oj, vad fort de gått!
  Stort grattis till er! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna