VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAN KAN NOG VERKLIGEN ALLT

  När jag och M började lära känna varandra brukade vi skämta om att vi inte hittade något fel på den andra. Jag vet inte hur det är för hans del, men jag har fortfarande inte hittat något. Visst att han kan få mig gaaalet irriterad för att han är så envis med vissa saker (säkert för att jag är minst lika envis haha) men det är samtidigt en sak jag uppskattar, egentligen. I alla fall efteråt. Att ha någon att ”bolla” mot. Ofta vet jag ju dessutom att han kanske har lite rätt även om jag helst inte erkänner det ;). Men i alla fall, inga fel på den mannen.

 

Det är lite samma med att han verkar kunna allt. Jag tror faktiskt han kan det! Det finns hittills inget han inte har kunnat lösa och alla mina problem bara trollar han bort. Han är min trygghet på många sätt kan man säga ;). Igår när min laddare gick sönder skulle han hjälpa mig att kolla så jag beställde rätt, men det slutade med att han lagade den gamla istället och vips så sparade vi massa hundralappar. Jag var lite skeptisk eftersom det ändå handlar om elektriska ting, men han har ju rätt i det han sa såklart, han är utbildad elektriker och vet vad han gör. Och jag vet också att han aldrig någonsin skulle göra något som ens skulle kunna vara lite farligt för mig eller barnen (tyvärr är han väl inte lika rädd om sig själv alla gånger, hmmm…).

 

 

 

Den gamla trotjänaren och dess laddare.

 

Om du har ett tränat öga för detaljer så ser du kanske att skrivbordet är vänt åt andra hållet från väggen? Igår började vi nämligen prata om det gamla fina släktskåpet som vi har men som inte verkar få plats någonstans i huset och det har därför stått i garaget. Men så började vi spåna på var det skulle kunna få plats och efter många om och men kom vi fram till kontoret. Och då behövde vi vrida på skrivbordet. Men det tycker jag känns mycket bättre till och med, för nu kommer jag inte sitta med ryggen mot dörren utan ha den på min vänstersida.

 

Kram till dig och var rädd om dig idag.

 

 


Kommentarer


  1. Josie 4 maj, 2016 on 09:50 Svara

    Haha min sambo är likadan 🙂 inga fel och kan allt, men vägrar tro på mig när jag säger att det ÄR så 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna