VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRÄSHOPPAREN

Det måste vara den (vädermässigt) härligaste dagen hittills i år! Jag gick en runda med vagnen efter lunch så att båda barnen somnade, sen satte jag mig på en stol på framsidan så att jag kunde fortsätta vagga vagnen (Aston vill gärna att det ska gunga ett bra tag efter han somnat annars vaknar han) och lyssnade på podd tills Idun vaknade. Då lekte vi på gräsmattan tills nästa mini vaknade och det var matdags.


Har börjat lyssna på Tvillingpodden (med Angelica och Jessica Lagergren), fastnade direkt och lyssnar från början. Vilka tjejer! Skrattar halvt ihjäl mig i varje avsnitt.




IMG_1781


Vi sparkade boll… (ni kan se en filmsnutt på hur det ser ut in action på min instagram hehe)




IMG_1809


…luktade på blommor…




IMG_1825


…och var glada över att få hoppa runt utan överdragsbyxor hehe. Min lilla gräshoppare. Alltså hur gör ni andra med större bebisar som inte går? Jag vet inte eftersom Elion gick sin första vår så har inga erfarenheter i ämnet. Detta känns ändå ganska rätt, ett par tjockare leggings som gör det mjukare för henne och samtidigt kanske inte slits sönder i första taget i alla fall. Överdragsbyxor blir ju på tok för varmt.



 

 

IMG_1837


Coolingen i keps!




IMG_1850


  IMG_1853


Min minsta älskling. Tänk att jag har fått TRE såna här minisar!? SÅ tacksam. Varje dag!




IMG_1860


IMG_1863


Sötaste kepsen finns på H&M. Den får faktiskt sitta kvar på huvudet 99% av tiden i alla fall 😉



Kommentarer


  1. Emelie 4 maj, 2016 on 18:33 Svara

    Så söta dom är! Jag tänker att du gör rätt ned lite tjockare leggings eller alternativt mjuka jeans till Idun nu att krypa runt i! Jag funderade hur jag skulle göra med min snart 1 åring men hon började gå strax innan 11 månader. Men trillar såklart en del men jag kör leggings!
    Alltså vagnen är så fin ? Vi ska snart beställa just den då vi väntar tillökning! En fråga vilket fårskinn är det du har i liggdelen? Vi har ett nu men tror det blir lite stort då det var stort i edge liggdel.

    Kram på sig i sommarvärmen

  2. Iiinas 4 maj, 2016 on 20:37 Svara

    Min lilla tjej båt inte heller (11,5 månader- inte för att det spelar någon roll men men) och jag kör lite tjockare byxor som jag inte är rädd om (ärvda, slitna, osv) när vi är ute. Kryper ordentligt gör inte min lilla heller, rumpan o en fot är i marken/golvet hela tiden,
    Men jag går en del med henne också, håller i hennes händer alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna