VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LYCKAN ÖVER EGEN TRÄDGÅRD

 Igår var vi ute i princip heela dagen. Minns förra året vid den här tiden när vi gick förbi huset och tänkte att åh vad skönt det hade varit att bo i hus (vi köpte ju huset samma dag som Idun föddes men sen följde tre månader av längtan). Med trädgård och egen entré. Nu gör vi det och ja, vi älskar det varje dag! Fnissar lite åt tanken att bo i förra lägenheten med två bebisar och syskonvagn. Hade varit i princip omöjligt kan man säga.







Älskade största sonen med fotbollshjärtat. Älskade dottern som också sparkar fotboll, trots sitt rumphasande. Tänk så kul de kommer ha när hon också kan springa efter bollen!


Här ser ni hur lilla altanen på framsidan blev till slut! Fattas lite trevliga blommor i krukor och sådär men allt har väl sin tid? Hinner inte ens köpa nya trosor åt mig själv haha. I alla fall ser ni en liten ramp längst till höger där vi kan köra upp och ner med vagnen. Den är såklart avtagbar. Fast hela altanen räknas som avtagbar. Om cirkus fem år planerar vi nämligen att bygga ut och entrén kommer flyttas helt. Här där entrén är nu kommer det vara badrum.







Bästa storebrorsan hjälper alltid till. Idun fick ha stumpor ute igår faktiskt. Hon hasar ju bara fram och det känns lite väl dyrt att använda skorna till det så de får hon spara tills hon går.







Lilla trädgården på framsidan i all ära, men baksidan är guld. Studsmattan likaså. M kallar den även barnvakten 😉






Jag fick såklart hålla mig i skuggan när Aston inte ville ligga i vagnen. Mysklumpen.





 

Som är mer ”med” för varje dag som går och det är så KUL! Han är en väldigt tyst bebis men nu har han börjat prata så smått. Och ler massor när man pratar med honom!




Första gången Idun fick leka i sandlådan. Så himla häftigt egentligen, att det på riktigt är första gången hon sitter i sanden och gräver. Alltså förstå vad barn hela tiden upplever!


Idag ska den lilla tjejen ovan till tandläkaren för första gången också. Pappa M tar en snabb paus från jobbet för att möta upp oss som tur är. Det är annars rätt svettigt att bära två bebisar själv på såna ställen och M trodde att det är trappor där dessutom.



 


Kommentarer


  1. Anna 3 maj, 2016 on 11:08 Svara

    Det är så härligt med en studsmatta men reagerade på att Idun är under mattan när Elion hoppar i den, eller ser det bara ut som så från den vinkeln? Tänkte så hon inte gör sig illa när han hoppar ovanför, sjuksköterskan i mig som tänker på alla skador som kan ske också! hoppas du inte tar illa upp 🙂

    • Evelina 3 maj, 2016 on 11:10 Svara

      Jo hon kröp in under så då fick Elion ha hoppaus! Livsfarligt ju! Tur jag var där just då så jag kunde säga till honom… Tack för omtanken. Kram

  2. MY 3 maj, 2016 on 13:51 Svara

    Vad mysigt och vilka fina bilder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna