VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

CYKELVAGN/JOGGINGVAGN

Vi har fått äran att testa en North 13.5 Cykelvagn speeder i blått (finns även rött) i samarbete med Jollyroom. Eftersom det är lite tidigt för mig att börja springa ännu får min kära man stå för premiärturerna. Och Idun, eftersom Aston förstås är lite liten att sitta där brevid.




IMG_1667
Förväntansfull tjej inför premiärturen i söndags

 

Hon satt jätteskönt tydligen, så skönt att hon somnade haha. Vagnen har fempunktssele med vadderade axelband och det finns huvudkuddar vilket nästan känns som ett måste med tanke på att vagnen kan komma upp i rätt hög hastighet ändå. Nu har vi monterat vagnen för två barn, men jag tror vi ska flytta säkerhetsselen så att de är inställda för ett barn för att få en mer centrerad tyngpunkt.

 

 

 

IMG_1670
 

Vagnen har även rejäla hjul och framhjulet kan bytas ut till ett cykelset om man vill ha vagnen som cykelvagn. Vilket vi också kommer testa så småningom. En sån här vagn är verkligen något vi behöver med två så små barn! Eller om man helt enkelt vill ut på en cykel- eller springtur med bara ett av barnen såhär såklart. Vi tänker ju att det ska bli en familjeaktivitet – springa allihop tillsammans! Elion är också pepp.

 

 

 

IMG_1673
 

IMG_1674
 
Vagnen har en stor fönsterlucka upptil så att pappan eller mamman kan se barnet/barnen under hela löpturen, handbroms mitt på handtaget och tydliga reflexer för att synas i trafiken.

 

 

IMG_1678

 

IMG_1689

 

Framtill finns också ett fönster med myggnät.

 

 

  IMG_1699  IMG_1705

 

IMG_1709

 

IMG_1720

 

Vagnen testades direkt efter montering i våra kvarter så att jag fick fota den men därefter sprang M på en längre runda utan mig och Aston. Uppförsbacke, grusvägar och asfalt. Han gav den bara bra betyg och vi tycker båda att den känns rejäl och stadig. En kanonvagn helt enkelt!

 

Ni som funderar på en cykelvagn/joggingvagn får passa på nu när Jollyroom har den till superpris.

 

IMG_1743

 

IMG_1752

 

Jag och Aston gick hemåt i en annan väldigt välanvänd babypryl… Bärselen från Babybjörn.

 

 

(Vagnen testas i samarbete med Jollyroom)

 


Kommentarer


  1. Elina 4 maj, 2016 on 20:55 Svara

    Det ska bli spännande att se hur den funkar som cykelvagn! Jogga vill jag nog helst göra utan vagn… känns så fruktansvärt jobbigt med vagn tror jag 😉 Men cykelvagn måste vi skaffa!

  2. Sandra 7 februari, 2017 on 17:52 Svara

    Hej! Tänkte kolla om ni fortfarande är nöjda med vagnen? Vi väljer lite mellan just denna och en ren joggingvagn. Sitter barnen hyfsat bakåtlutad så se kan sova bekvämt? Och hur är den att springa med när set gäller framhjulet då den fått en del ris gällande att det är lite svajigt när man läser runt… så svårt! Men priset är ju definitivt lockande!! Barnet i fråga är 11 månader nu som kommer åka mest men har även en snart 4 åring ?

    • Evelina 7 februari, 2017 on 17:56 Svara

      Ja barnen sitter jättebra i den, både Aston och Idun. Tror Aston var kring halvåret när han testade första gången. Hmm framhjulet vet jag inte, men kan tänka mig att denna är lite tyngre än en ren joggingvagn? Men det är super att ha allt i ett, man har ju liksom rätt mkt annat som det är som också tar plats hehe. Väldigt prisvärd vagn som sagt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna