VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄLSKAR’T!

IMG_1530

 

Idag serverades coleslaw till lax och/eller kyckling hemma hos oss. Jag ÄLSKAR coleslaw! Riv vitkål med osthyvel och morötter med rivjärn. Blanda med turkisk yoghurt, majonäs och dijonsenap. Krydda med salt, peppar och lite chili. Alltså det är så gott och lika gott till både lax, kyckling och kött. Extra gott till grillat nu i sommar.

 

IMG_1537

 

En annan sak jag älskar är bubbel i alla dess former. Så tyckte att den här karaffen från MIO var menad för mig hehe… Och vilken perfekt bra ge-bort-present till någon som är gravid eller inte dricker alkohol t ex. Eller som älskar bubbelvatten precis som jag ;).

 

IMG_1539

 

Vi älskar stark mat i det här hemmet så det är ofta chili i maten.

 

IMG_1544

 

Den här killen älskar vi också, MASSOR! Han har börjat skratta nu! Man dör ju lite av både glädje och stolthet. M är mallig över att han både har sett Aston le och skratta före mig haha.

 

Önskar er en trevlig kväll, den allra trevligaste! Ni vet väl om att ni gör mig himla GLAD när ni lämnar kommentarer? Känns som att ni är mina vänner många gånger och jag vet inte hur många gånger ni har gett mig tips och råd när jag undrat över saker. Guld värt! Och bloggen blir mer levande. Så tack till alla er som känner er träffade! Och kram till er alla 🙂

 


Kommentarer


  1. Marie 28 april, 2016 on 18:31 Svara

    Inget fan av coleslaw men kul att höra att någon älskar det hihi ?

  2. Nina B 28 april, 2016 on 19:17 Svara

    Tycker också om coleslow (dock länge sedan jag åt det) och stark mat. Äter Idun också er mat när ni äter ex det ni åt idag?

    • Evelina 28 april, 2016 on 19:34 Svara

      Nej hon åt lax och pasta hon 🙂 vi försöker att hon äter samma, men coleslaw känns inte helt lätt när man saknar så många tänder 😉

  3. IMikaela 28 april, 2016 on 19:18 Svara

    Underbart med bebisskratt!
    Den coleslawen ska jag testa, tack för receptet ?

  4. Linda 28 april, 2016 on 19:56 Svara

    Vi provade att göra blåbärs-coleslaw för någon vecka sedan. Sååå gott! Vi åt till pulled moose. Passar nog bra till vilt och det brukar ni också äta va? Det var blåbärssylt (hemmakokt för oss) istället för creme fraiche/turkisk yoghurt eller vad man nu väljer. Majonäs och övrigt som vanligt. Prova! ?

    • Evelina 28 april, 2016 on 20:36 Svara

      Åh vad spännande!! Låter som en bra kombo. Jag gillar inte vilt jättemkt, men det är nog mest vildsvin som går bort. Tack för tips!

  5. Elina 28 april, 2016 on 19:59 Svara

    Blev sååå sugen på coleslaw och grillat nu! Min man gör en underbar version full med vitlök! ? Nu ser jag verkligen framemot sommar och grillkvällar!

    • Evelina 28 april, 2016 on 20:34 Svara

      Åh vitlök!!! Skulle jag med ha i om inte M HATADE vitlök haha… Vi äter tyvärr inte det alls här hemma 😉

  6. Iiinas 29 april, 2016 on 07:58 Svara

    Så gott! Jag gör typ exakt som du men jag har i lite rivet äpple också- testa! Så gott.

    (Hata vitlök?? Hur? Alltså, nej jag förstår inte, hata? Vi har det i allt! Hatar? Varför? ?)

    • Evelina 29 april, 2016 on 08:33 Svara

      Åh äpple låter smarrigt, ska absolut testa!
      Nemen jag vet inte!? Han och hans bröder är likadana så vet inte vad dom fått för gen!? Helt oförståeligt tycker jag med!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna