VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRÖNA, BRUNA ELLER BLÅ?

Aston är ju så himla lik sin storebror, bara något ljusare än vad Elion var. Elion hade mörkblå ögon från start och de blev till slut grönmelerade. Precis som mina. Aston har riktigt blå ögon, också ljusare än vad Elions var. Idun hade i princip svarta ögon när hon föddes och hon har nu exakt samma ögonfärg som sin pappa – bruna i mitten men melerade (typ brungröna) längst ut.


Vi säger båda att det hade varit kul om Aston får blå ögon. Då har vi tre barn med olika ögonfärger – en med gröna, en med bruna och en med blåa. Olika ögonfärg samtidigt som de alla tre är väldigt syskonlika. Elion och Aston mest lika, Idun har som sagt sin pappas vackra ögon som ju gör väldigt mycket för utseendet. Men samma mun- och hakparti har de alla tre och det är framför allt när de ler som man ser syskonlikheten :).

 


 

 




 

Ögon jag drunknar i varje dag ♥ Och varje dag tänker jag att han ser ut preciiis som Elion när han var bebis. Blir fortfarande lite chockad över det emellanåt hehe, var verkligen bombsäker på en miniM!

 

Nu ska vi strax ut på promenix så Idun får sova. Håller tummarna för uppehåll!

 

Glöm inte hur viktigt det är med promenader och frisk luft varje dag! Träning i all ära men promenader har alltid varit min ”drog” när det kommer till motion. Helst i vårsolen, ahhh….

 

Kram!

 


Kommentarer


  1. Jessica 28 april, 2016 on 11:38 Svara

    Det är så spännande det där med hur generna fördelar sig ☺️ Jag är av naturen blond (från mamma) med brungröna ögon (från pappa).
    Min sambo är väldigt mörk i håret, typ svart (som din M) och har isblå ögon. Vi har tre barn tillsammans. Storasyster med mörkbrunt hår och bruna ögon, det har hon haft från start. Lillebror1 var jättemörk i håret när han var bebis men har blivit mellanblond/ljusbrun i håret och har gröna ögon och Lillebror2 är en riktig lintott med de blåaste ögonen jag sett!
    Syskonlika alla tre, men ändå så olika. Just minstingen (vår lille Aston ?) som är så ljus skiljer ju sig väldigt och vi tycker det är fascinerande ?

    Spännande att se vad det blir av er lilla Aston! ?

    • Evelina 28 april, 2016 on 14:26 Svara

      Haha jamen det är ju samma med vår Aston! Varken jag eller M har varit så ljusa men med tanke på att han och Elion är så lika tror jag det är någon gen från min pappas sida som är väldigt stark. Där finns många lintottar :). Det är verkligen jättehäftigt det där med generna! Kram

  2. Stugan på fjället 28 april, 2016 on 17:52 Svara

    Svårt att inte bli bebissugen med de där bilderna?

  3. Elin 29 april, 2016 on 21:05 Svara

    Så sött! Va roligt att få se några närbilder på honom såhär, känns som man mer får en uppfattning om vad han är för en liten filur då 🙂 Det är så spännande med ögonfärger. Mina två första barn föddes med typ mörkgrå ögon och de blev chokladbruna sedan, dock har äldsta dotterns ögonfärg bleknat lite på senare år (nu är hon tio). Visste inte att de kunde fortsätta ändras när man är stor liksom.. Våran lilla tjej hade ganska lika Astons och de har börjat skifta i lite brunt men är mest blågröna nu tror jag. Hinner nog ändra sig innan de skiftat klart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna