VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRE MÅNDAGSBILDER

 GODMORGON MÅNDAG!


Solen skiner och jag känner mig rätt pigg och väldigt glad idag (lite förkyld också men det struntar vi i)! Hade en sovande Aston på mitt bröst (där sover han allra bäst) från strax innan 03 när han började böka väldigt mycket i sitt babynest men efter han ätit strax innan 06 och pappan gått till jobbet somnade vi om ända fram till 8 när storasyster vaknade. Hur skönt som helst!


Frukost är det viktigaste målet sägs det och jag tror på det. Ja att äta bra regelbundet över dagen är viktigt. Äter jag bra frukost blir jag inte godissugen exempelvis. Så bra frukost är extra viktigt nu när jag ska sluta äta godis på veckorna. Idag blev det havregrynsgröt med hemmagjort äppelmos och bananskivor. Eftersom jag inte gillar mjölk i bara brukar jag ha mjölk I gröten. Tar hälften mjölk och hälften vatten när jag kokar upp gröten.

Blommor gör mig också glad! Dessa köpte jag i mataffären men de är fina för det ;)!
img_4926-0.jpg


Och den här lille ljuvliga prinsen, han åt 22.30 och sen inte förrän 05.30 (Vanligtvis äter han efter 4-5 timmar på natten). Vilket rekord! Och då väckte jag ändå honom för jag tyckte att det gått så lång tid. Är ju lite emot att väcka bebisar för mat på natten, men nu räknades det som morgon tycker jag nog och 7 timmar utan mat är vääldigt länge för en enmånaders liten bebis. Tänk att han blev 1 månad i lördags! Helt galet vad tiden går alltså.
Nu ska han ta sin första sovstund för dagen så jag tänkte packa ner barnen i vagnen och gå ut en runda. Aston sover så bra i vagnen nu äntligen och Idun vill säkert gunga och titta på hundar. Det bästa hon vet när vi är på promenad! Oftast går jag ju prommis när hon ska sova men idag ska vi nog vara ute flera sstunder tror jag. Måste tanka solsken och frisk luft! Ja idag känner jag att jag liksom kan njuta av föräldraledigheten igen, den första månaden var väldigt mycket att bara vänja sig och hitta rutiner och tillvägagångsätt. Har längtat efter den här dagen, när jag skulle känna såhär igen!KRAM!


Kommentarer


 1. Denise 11 april, 2016 on 11:52 Svara

  Ammar du eller ger du ersättning? Har själv gett mina tjejer ersättning och då håller de sig i regel mätta längre på natten.

  • Evelina 11 april, 2016 on 18:15 Svara

   Han får ersättning 🙂
   Men mina barn har faktiskt sovit bra på nätterna oavsett om jag ammat eller gett ersättning! Så tror mest det har med barnens egna tider att göra för jag vet flera ersättningsbarn som ätit ofta på nätterna men också flera ammande barn som sovit länge nattetid.

 2. Denise 11 april, 2016 on 11:52 Svara

  Ammar du eller ger du ersättning? Har själv gett mina tjejer ersättning och då håller de sig i regel mätta längre på natten.

  • Evelina 11 april, 2016 on 18:15 Svara

   Han får ersättning 🙂
   Men mina barn har faktiskt sovit bra på nätterna oavsett om jag ammat eller gett ersättning! Så tror mest det har med barnens egna tider att göra för jag vet flera ersättningsbarn som ätit ofta på nätterna men också flera ammande barn som sovit länge nattetid.

 3. Elina 11 april, 2016 on 12:36 Svara

  Heja dig! Det har ju gått fort tycker jag, det är väl inte så längesen som M gick tillbaka till jobbet? Att du redan har koll på läget är snabbt jobbat 🙂 Hoppas att ni får många mysiga stunder i solen idag <3

 4. Elina 11 april, 2016 on 12:36 Svara

  Heja dig! Det har ju gått fort tycker jag, det är väl inte så längesen som M gick tillbaka till jobbet? Att du redan har koll på läget är snabbt jobbat 🙂 Hoppas att ni får många mysiga stunder i solen idag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna