VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDAGIdag fick mamman sova så länge hon ville och sen har vi varit ute på promenad med pappan – jag och bebisarna. Elion ville vara med en kompis. Sen kom F och hämtade honom för fotboll och pappavecka, och jag och M fixade middag och fika inför besök från svärmor och svärfar som åker till Spanien imorgon. Jag och Idun åkte förbi mitt jobb och köpte dregglisar till lillbrorsan som spyr en hel del.


Nu sover Idun, Aston är nyäten och jag och M ska visst planera ett garderobsbygge. Han vill ha lite nya hemmaprojekt och jag vill gärns röja upp bland ytterkläder och få ordning på det som inte används för säsongen så fler hyllor och mer plats ska bli looovelyyyy!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna