VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IGÅR

 Helgerna är för korta! Redan söndag kväll och ny vecka imorgon. Jag bara älskar denna tiden som är nu, precis innan det säger poff och träden är gröna och blommorna blommar. Förväntningar i luften på något vis. Och på helgerna när vi får mer tid tillsammans hela familjen märks det av desto mer. När vi är två föräldrar och måsten fördelas på just två istället för en på ett annat sätt. Man hinner stanna upp mer och njuta av nuet. Lite hemskt egentligen, måste bli bättre på att njuta av nuet även på vardagar! Men det blir också lättare på vår och sommar när kvällarna är ljusa och varma och man håller sig ute så mycket det går. Tänker mer på att passa på och ja, vara i nuet. Och denna våren har vi vårt radhus och trädgård som vi gick och längtade efter förra våren!


 

För Elion handlar allt om kompisar och fotboll just nu. Igår hade jag fem barn en stund när de här tre killarna ville spela fotboll på ängen nedanför oss. Sen följde jag dom hem när de ville det och så gick jag med bebisarna en runda till. Lyssnade på fredagspodden under tiden, älskar att ha det som prommissällskap, när det andra sällskapet sover.


Lördagen avslutades med två sovandes föräldrar i soffan kanske lite för tidigt men sånt är livet med nyfödd bebis i huset haha. Snart är nog Elion uppe längre än oss 😉



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna