VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT INNAN RENSNING

Äntligen fredag! Fast om veckorna gick snabbt innan är det inget mot vad de gör nu 😉


Vi har lämnat Elion på skolan och sen har jag haft Aston i bärselen så jag har fått ha händerna fria samtidigt som han får närhet. Han är en riktigt mysbebis som vill vara nära mest hela tiden. Såklart. Som de flesta nyfödda antar jag, även om jag upplever att han har ett något större behov än vad Elion och Idun hade. Eller så minns jag fel och det blir mer påtagligt nu när det finns mer att göra haha. Det är det enda jag känner är lite ”trist” med att ha barnen såhär tätt, Aston får liksom inte samma lugn och uppmärksamhet av mig som både Elion och Idun fick eftersom de var ensamma bebisar. Inte ge honom all fokus den här första tiden. Men det är väl bara att tänka att han vet inget annat för det där dåliga samvetet att inte räcka till gör ju faktiskt ingen som helst nytta! 😉
IMG_1149


Jag har utökat min garderob med två nya koftor från Odd molly! Visualiserar en stooor garderobsrensning snart och det ska bli så skönt att ”börja om”. Bort med alla gravidplagg inte minst!! Är så less på dom.
IMG_1185


Den grå köpte jag på Nelly med ett presentkort jag hade och den i bright cherry köpte jag på Campadre när det var Odd Molly-kampanj där för någon vecka sen.


Ska sälja vidare min svartvita lovely knit också tänkte jag ju med, så är det någon intresserad får ni hojta till! Den är i storlek 1 och färgen heter almost black.


Kram!Kommentarer


 1. Maddo 8 april, 2016 on 13:47 Svara

  Vet du vad Evelina. Det Aston vill och behöver är att få vara när dig. När han hänger i bräselen så får han ju exakt vad han behöver, han känner din närhet, hur du rör dig och pratar med de andra i familjen exakt som det var i magen. :) för honom ska de vara liv och rörelser med syskon för det är han ju vann vid. Så dåligt samvete finns det ju inte någon anledning alls till att ha. Kramar!

 2. Maddo 8 april, 2016 on 13:47 Svara

  Vet du vad Evelina. Det Aston vill och behöver är att få vara när dig. När han hänger i bräselen så får han ju exakt vad han behöver, han känner din närhet, hur du rör dig och pratar med de andra i familjen exakt som det var i magen. :) för honom ska de vara liv och rörelser med syskon för det är han ju vann vid. Så dåligt samvete finns det ju inte någon anledning alls till att ha. Kramar!

 3. Joysan 8 april, 2016 on 19:25 Svara

  Tycker att su tänker väldigt sunt kring att han ju får sin närhet i bärselen ?. Åh, måste säga att jag blir lite avis nu…min absoluta drömkofta den där grå ???

 4. Joysan 8 april, 2016 on 19:25 Svara

  Tycker att su tänker väldigt sunt kring att han ju får sin närhet i bärselen ?. Åh, måste säga att jag blir lite avis nu…min absoluta drömkofta den där grå ???

 5. Emma 8 april, 2016 on 23:05 Svara

  Maila gärna bild och pris på den svarta! /Emma

 6. Emma 8 april, 2016 on 23:05 Svara

  Maila gärna bild och pris på den svarta! /Emma

 7. Sofie 9 april, 2016 on 20:13 Svara

  Älskar när du visar delar av din garderob. Kan du inte göra ett blogginlägg om dina favoritplagg? :)

 8. Sofie 9 april, 2016 on 20:13 Svara

  Älskar när du visar delar av din garderob. Kan du inte göra ett blogginlägg om dina favoritplagg? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna