VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HÄNDERNA FRIA!




Idag kom jag på att jag ju måste använda bärselen oftare även inomhus. När vi ska ut i trädgården är jag duktig på att slänga på den men det är ju trots allt inne den behövs oftast. När man behöver ha händerna fria då och då. Vi har en Babybjörn One som vi älskar! Gillar även färgen, khaki beige.

 

Vi har hämtat Elion på skolan och innan dess var det lunch. Ja idag kom jag till och med ihåg att JAG också ska äta lunch, glömde det igår hehe… Men det är liksom inte en själv som prioriteras när två bebisar oftast vill äta precis exakt samtidigt om man säger så ;). Ajabaja på det, jag tror inte ett dugg på att slarva med maten eller hoppa över måltider. Det är ju bränslet för din kropp (som är ditt hem) och bränslet för att orka med dagen.

 

Om en timme är vi fem i familjen här hemma igen (ja Elion är iofs ute och leker med grannen som oftast) och det är helg. Älskade helg. Jag ska ta med mig Elion till någon klädaffär och köpa strumpor till honom bland annat. På något vis har alla hans strumpor hamnat hemma hos F. Vi brukar vara duktiga på att flytta kläder och grejer mellan oss, men när det gäller strumpor går nog min gräns, det bara måste ju finnas hos båda haha.



Kram!


Kommentarer


  1. Sofia 8 april, 2016 on 15:52 Svara

    Vilken underbar body Idun har på sig. Var är den köpt?

  2. Milla 8 april, 2016 on 17:38 Svara

    Haha va fina ni är.

  3. Milla 8 april, 2016 on 17:38 Svara

    Haha va fina ni är.

  4. Agneta 9 april, 2016 on 09:56 Svara

    Alltså ni är så otroligt fina!

    • Evelina 9 april, 2016 on 15:36 Svara

      Åhh tack snälla du! Kram

  5. Agneta 9 april, 2016 on 09:56 Svara

    Alltså ni är så otroligt fina!

    • Evelina 9 april, 2016 on 15:36 Svara

      Åhh tack snälla du! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna