VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FAMILYTIME

Vi hämtade Elion på skolan tillsammans idag. Vilket UNDERBART väder! Vår på riktigt, sådär friskt och värmande i solen men samtidigt lite kyligt i skuggan. Känner mig fortfarande sugen på att börja springa men misstänker att den lusten kanske minskar i takt med att jag närmar mig det i verkligheten haha? Vårluften ger energi till max!


Storebror är den som har mest energi i familjen just nu och han fick med oss ner till ängen där han ville fortsätta spela fotboll efter nån timme på trädgården på framsidan. Det pratas om att det ska byggas bostäder här på den här ängen som ligger precis vid oss, men jag tror att alla som bor runtom önskar att det dröjer lääänge. Så vackert att se Vättern, och att kunna rasta hela familjen på ett så stort grönområde som dessutom ligger i vårt kvarter.
  


  


 


Haha skrattade länge när jag tog sista bilden… Tror Idun på riktigt är stans mest bekväma bebis. Hon vill ju inte alls gå, och här låg hon bara kvar när hon hade ramlat bakåt!


Och andra bilden… KÄRLEK på den! Syskonkärlek har fått en helt ny betydelse sen jag själv gav mina barn syskon. Finns nog inget finare än när man får se såna här blickar dom emellan. 


Snart väntar lasagnemiddag. Oj som jag njuter av att ha M hemma och familjen samlad såhär. Massa familjetid hela dagarna! Vill att denna veckan går riktigt sakta nu för nästa tisdag är det vardag på riktigt igen. Glad att M tog nån dag extra ledigt i alla fall så vi avslutar den här första tiden som fem i familjen med en påskhelg tillsammans!


Kommentarer


 1. Magda 21 mars, 2016 on 19:35 Svara

  Vilken fin dag tillsammans ni haft! Skönt att ni får samlade hela familjen. Det behöver man mer än bara på helger och liknande. Hoppas att jag och mannen kan ge min son ett syskon i framtiden.

  Kram

 2. Magda 21 mars, 2016 on 19:35 Svara

  Vilken fin dag tillsammans ni haft! Skönt att ni får samlade hela familjen. Det behöver man mer än bara på helger och liknande. Hoppas att jag och mannen kan ge min son ett syskon i framtiden.

  Kram

 3. Hanna - Pilates och träningstokig 22 mars, 2016 on 08:32 Svara

  Vad härligt det ser ut!

 4. Hanna - Pilates och träningstokig 22 mars, 2016 on 08:32 Svara

  Vad härligt det ser ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna