VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KaLaS

Igår var det alltså dags för ännu ett ettårskalas för Idun, med mormor & morfar och farmor& farfar. Det var även första gången de hälsade på Aston. Farmor och farfar har ju fått kika på honom lite men inte varit på besök på riktigt pga influensa. Men nu så!
IMG_1040


IMG_1046


Både storasyster och lillebror fick fina presenter
IMG_1049


IMG_1050


Födelsadagsfika blev det också såklart
IMG_1055


IMG_1057


IMG_1065


Och så massa massa bebismys med både liten och stor. Elion var också hemma men han tyckte inte det var ”roligt att leka med bara vuxna” så han fick lov att gå ut och leka med grannbarnen efter fikat.


Mina föräldrar (ja Maria får ju agera både extramamma och mormor) bor några mil bort så det är inte jätteofta vi får till träffar så att båda föräldraparen ses, men det är såklart väldigt roligt när det blir av. Barnens födelsedagar blir förstås en naturlig tidpunkt!


Nu ska den här mamman äta frukost, hörs mer sen :)


Kommentarer


 1. Milla 21 mars, 2016 on 09:18 Svara

  Så himla härliga bilder.

 2. Milla 21 mars, 2016 on 09:18 Svara

  Så himla härliga bilder.

 3. Elina 21 mars, 2016 on 10:16 Svara

  Blir så imponerad av att ni har kalas när Aston är så liten. Men nöden har ingen lag eller vad det heter :) Skulle antagligen ha gjort samma sak själv så förstår verkligen. Men alla är ju olika också, helst vill jag vara bara min man och mina barn de första två veckorna, helt utan besök. Du är så duktig vill jag bara säga <3 Verkar vara en fantastisk mamma, ta hand om dig (också :) )

  • Alexandra 21 mars, 2016 on 14:15 Svara

   Är det DUKTIGT? Håller inte med. I så fall är du DUKTIG som avvaktat med besök. Alla gör så gott vi kan och så som vi själva vill göra det. Inte att förglömma. Finns ingen som är DUKTIGARE än någon annan. Ursäkta e för min kommentar, men blev så less bara. Inte på dig, utan på kommentaren ovan om duktighet.

   • Elina 21 mars, 2016 on 19:01 Svara

    Men duktig behöver väl inte vara något negativt? Då byter jag ut det till stark eller jävlar anamma. För jag skulle iaf inte tycka att det var helt enkelt med kalas och nyfödd, men att göra det ändå för sin ettårings skull är duktigt, eller starkt eller att visa jävlar anamma när det krävs. Välj själv det ord som inte känns stötande för dig…

    • Elina 21 mars, 2016 on 19:04 Svara

     Och förresten, har aldrig lyckats hålla besökare helt borta. Ingen av de tre gångerna som jag har haft nyfödd, men jag hade velat.

 4. Elina 21 mars, 2016 on 10:16 Svara

  Blir så imponerad av att ni har kalas när Aston är så liten. Men nöden har ingen lag eller vad det heter :) Skulle antagligen ha gjort samma sak själv så förstår verkligen. Men alla är ju olika också, helst vill jag vara bara min man och mina barn de första två veckorna, helt utan besök. Du är så duktig vill jag bara säga <3 Verkar vara en fantastisk mamma, ta hand om dig (också :) )

  • Alexandra 21 mars, 2016 on 14:15 Svara

   Är det DUKTIGT? Håller inte med. I så fall är du DUKTIG som avvaktat med besök. Alla gör så gott vi kan och så som vi själva vill göra det. Inte att förglömma. Finns ingen som är DUKTIGARE än någon annan. Ursäkta e för min kommentar, men blev så less bara. Inte på dig, utan på kommentaren ovan om duktighet.

   • Elina 21 mars, 2016 on 19:01 Svara

    Men duktig behöver väl inte vara något negativt? Då byter jag ut det till stark eller jävlar anamma. För jag skulle iaf inte tycka att det var helt enkelt med kalas och nyfödd, men att göra det ändå för sin ettårings skull är duktigt, eller starkt eller att visa jävlar anamma när det krävs. Välj själv det ord som inte känns stötande för dig…

    • Elina 21 mars, 2016 on 19:04 Svara

     Och förresten, har aldrig lyckats hålla besökare helt borta. Ingen av de tre gångerna som jag har haft nyfödd, men jag hade velat.

 5. Hanna 21 mars, 2016 on 16:02 Svara

  Idun är så söt så man smälter!! Det var föresten länge sedan man såg Karro här inne? Snubblade över hennes instagram o kom o tänka på det, hennes gästinlägg är så roliga! ^^

 6. Hanna 21 mars, 2016 on 16:02 Svara

  Idun är så söt så man smälter!! Det var föresten länge sedan man såg Karro här inne? Snubblade över hennes instagram o kom o tänka på det, hennes gästinlägg är så roliga! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna