VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBISDOFTEN

Hej soliga tisdag! Trötta familjen här och förkylda börjar vi bli. Aston var inte helt nöjd från halv fyra efter han ätit men somnade till slut om. Då vaknade Idun för dagen, vid kvart i sex haha. Nu har hon iaf sovit bättre nattetid igen men verkar ha blivit morgonpigg. Vi delar upp oss jag och M – jag tar Aston och han Idun och det funkar bra förrutom att vi går om varandra lite med sovtider. Men igår somnade vi tillsammans och det var såå mysigt. Saknat det. ”Spännande” att se hur allt kommer flyta på nästa vecka när jag får ta båda barnen hela veckorna när M jobba igen hehe…


   


 


Kan ingen komma på ett sätt att spara sin bebis doft på??? Alltså den är ju ljuvlig, skulle kunna sitta och snosa på Aston hela dagarna… Och alla små ljud! Knorrandet. Måste filma mer.


Kommentarer


 1. Alexandra 22 mars, 2016 on 09:20 Svara

  Bebiiiis?

 2. Alexandra 22 mars, 2016 on 09:20 Svara

  Bebiiiis?

 3. maria 22 mars, 2016 on 09:51 Svara

  Den där allra första tiden är bara för mysig! För egen del känns det som att jag missade den lite, dels eftersom jag nog inte riktigt fattade vad som hade hänt, haha 😉 och dels att jag var lite inställd på att vi ”praktiskt” skulle ta oss igenom det. Måste definitivt försöka göra om det om några år så att man kan suga i sig stunderna, ljuden och dofterna på riktigt! 🙂 Kram på er!

 4. maria 22 mars, 2016 on 09:51 Svara

  Den där allra första tiden är bara för mysig! För egen del känns det som att jag missade den lite, dels eftersom jag nog inte riktigt fattade vad som hade hänt, haha 😉 och dels att jag var lite inställd på att vi ”praktiskt” skulle ta oss igenom det. Måste definitivt försöka göra om det om några år så att man kan suga i sig stunderna, ljuden och dofterna på riktigt! 🙂 Kram på er!

 5. Elin 22 mars, 2016 on 18:45 Svara

  Åh va lik Elion han är ? Håller med, bebisdoft är det bästa som finns! Helt underbart ❤️

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:08 Svara

   Jaa det är han! 🙂

 6. Elin 22 mars, 2016 on 18:45 Svara

  Åh va lik Elion han är ? Håller med, bebisdoft är det bästa som finns! Helt underbart ❤️

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:08 Svara

   Jaa det är han! 🙂

 7. Sarasdiary 22 mars, 2016 on 19:47 Svara

  Ååhh det är ju så mysigt med bebis! Mys mys mys ?

  Så tufft det låter att ta båda barnen själv om natten, hade jag aldrig klarat. Men det beror ju på hur de sover också såklart! 🙂

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:08 Svara

   Haha ja vi får se hur det går nästa vecka!! 😉 ??

 8. Sarasdiary 22 mars, 2016 on 19:47 Svara

  Ååhh det är ju så mysigt med bebis! Mys mys mys ?

  Så tufft det låter att ta båda barnen själv om natten, hade jag aldrig klarat. Men det beror ju på hur de sover också såklart! 🙂

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:08 Svara

   Haha ja vi får se hur det går nästa vecka!! 😉 ??

 9. Joysan 22 mars, 2016 on 23:14 Svara

  Åååhhh, ja, knorrandet…och de små rycken de gör…ååh, de är ju så söta och gosiga! Och man glömmer ju sååå fort! Jag önskar att jag hade filmat mer men försöker göra det nu istället för jag kan gissa att man glömmer även den här periodens karaktärsdrag när hon blir äldre, haha…knasigt egentligen hur fokuserad man är på den åldern barnet är just nu ?…

 10. Joysan 22 mars, 2016 on 23:14 Svara

  Åååhhh, ja, knorrandet…och de små rycken de gör…ååh, de är ju så söta och gosiga! Och man glömmer ju sååå fort! Jag önskar att jag hade filmat mer men försöker göra det nu istället för jag kan gissa att man glömmer även den här periodens karaktärsdrag när hon blir äldre, haha…knasigt egentligen hur fokuserad man är på den åldern barnet är just nu ?…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna