VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA VECKOBYTET?

lovebyemelie_evelina26webb-800x1200

Godmorgon vecka 40 (39+0) med en bild från förra helgen fotad av Emelie

 

Lillebror ligger långt, långt ner men jag känner inget speciellt om att en förlossning är på gång. Ovant eftersom jag med Idun hade förvärksrace i flera veckor innan och till och med trodde det var på gång på riktigt nån vecka innan. Men så blev jag ju sjuk och allt pausade, tills jag var frisk. Det är så spännande nu, samtidigt som det är lite irriterande, att inte alls veta när det kommer starta! Fast mest spännande faktiskt, känner mig inte alls lika otålig som jag gjorde med Idun av nån anledning.

 

Snart kommer Elion hem och då ska ju han och jag ha några timmar för oss själva. MYS!

 

Hoppas din söndag startar på allra bästa sätt :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna