VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAMMA-SON-TID



Vinter ute idag IGEN. Den som kom häromdagen smälte bort snabbt och jag hoppas att även denna gör det ;). Men jag är så varm så kappa och tjockare halsduk räcker gott och väl.







Jag och Elion sa hejdå till minstingen och störstingen och åkte förbi Kappahl och mitt jobb för att köpa födelsedagspresenter till Idun. Elion ville köpa en leksakstelefon till Idun eftersom hon tar våra iphones mot örat och säger hej hej. Denna har knappar med djurläten eller enklare ord som hon kommer älska! Klänningen kommer hon också älska, den tog hon tag i igår när hon och jag var på Kappahl och sa ooooooohhj. Sen blev hon jätteledsen när jag tog den ifrån henne haha. Matchande rosett till håret ska hon få också, det börjar ju bli långt nu!






Sen var det BIOTIME! Älskar älskar bio. Älskar älskar min stora kille. Nu i dagarna var det SJU år sen jag plussade med honom. Han som ändrade mitt liv och lärde mig om kärlek större än störst.


Vi såg Zootropolis och jag skulle gissa att jag var den enda mamman i biosalongen som fick hålla emot tårarna på slutet när räven också fick bli polis? Alltså Lillebror kom ut nu, jag skäms ju över mig själv och min extrema känslighet nu haha. Den har inget slut!!



Kommentarer


  1. mysigt med ensam tid

  2. Stina 6 mars, 2016 on 21:09 Svara

    Tack för att du delar med dig av din resa genom livet! Jag, som tillsammans med min fästman börjar prata om barn, blir så hjälpt och inspirerad av dina inlägg kring allt som har med babylivet att göra. Du tänker klokt och verkar ha skapat dig ett fint liv med så söta barn! Lycka till med förlossning, studier och allt du tar för dig! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna