VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OLIVTRÄD

Lördagskväll. Tända ljus, leksaker undanstoppade i förvaringskorgar, bebisen sover, mannen badar, mätta magar av kycklingpaj och nytt olivträd i vardagsrummet!



IMG_0337

Idag har M varit i stugan halva dagen så jag och Idun gick en tur till stan för att få frisk luft och uträtta några ärenden. Köpte en ram till Iduns rum, klämmor till kontoret som ska vara istället för ramar och så köpte jag även tulpaner och detta olivträd. Har velat ha ett (eller två) jättelänge så jag kunde inte låta bli nu när de äntligen har börjat säljas igen. Detta var så lagom storlek också.


Nu väntar en myskväll med älskade mannen och morgon ser jag fram emot en biodejt med min stora kille som kommer hem igen! Gå på bio och handla födelsedagspresent till lillasyster ska han och jag göra. Älskar att få tid med bara honom lite då och då, och speciellt nu innan Lillebror kommer. Är så rädd för att han liksom ska känna sig utanför när han inte bor här på heltid, men samtidigt säger min magkänsla att han har det bästa av två världar. Det där dåliga samvetet (för att inte tala om saknaden) blir man nog aldrig av med som förälder på halvtid!



Kommentarer


  1. Joysan 6 mars, 2016 on 08:55 Svara

    Verkar som en härlig dag! ? Förstår ditt dåliga samvete men tycker inte du ska känna sä…som du skriver så får han det bästa av två världar ?. Åh, det är så fint med olivträd! Jag fick ett i present för ett par veckor sen ?

    • Evelina 6 mars, 2016 on 10:23 Svara

      Hur sköter du om det? ÄR så rädd att ta död på det haha, har en tendens till just det när det kommer till diverse växter….. 😉

      • Emma 6 mars, 2016 on 20:15 Svara

        Olivträd trivs inte inomhus (5-12 grader) så ha det gärna i ett uterum eller kanske stugan (om det inte är så varm där) tills våren är här. Olivträd i vårt klimat är inte lätt! Det vill ha ljus så garaget/förrådet funkar inte men klarar inte mer än någon enstaka natt av frost så det kan inte stå ute.

      • Joysan 6 mars, 2016 on 22:11 Svara

        Åh…jag är superkass på blommor/träd/växter. Ställde ner det i ett fönster i källaren eftersom jag läste någonstans att fet skulle stå lite svalt, men såg på svaret nedan att det kanske behöver lite mer ljus…crap, haha. Jag hoppas att både ditt och mitt träd överlever ??☘

  2. Marie 6 mars, 2016 on 09:22 Svara

    Hej! Har läst din blogg sen du hade Elion i magen och tycker den är så kärleksfull och harmonisk. Du ser helt fantastisk ut och snart är du tre barns mamma =). Jag arbetar som förskollärare och möter många familjer och barn i mitt arbete, vill bara säga att Elion har fantastiska föräldrar ( och M ) och det är så underbart att läsa hur ni tillsammans ser till till att han har det bra! I bland separerar föräldrar och jag kan förstå det dåliga samvetet men det behöver du inte ha – det är en fröjd att läsa hur ni samarbetar för att göra det bästa för ERT barn <3! Kram Marie

    • Evelina 6 mars, 2016 on 10:22 Svara

      Åh vilka fina ord, TACK! For oss är det självklart att Elion alltid kommer först och en man som inte förstår det är ingen man för mig. Och kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna