VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN VECKA KVAR x 2

Hej i lördagen! Här startade dagen med sovmorgon för mamma och vet ni vad? Inatt hade Idun vaknat till så M fick gå in till henne och jag har inte märkt nånting! Det är alltså det konstiga, att jag inte vaknade för jag brukar vakna av precis allting. Så inatt fick jag nog 5 timmars sömn non stop för första gången på väldigt länge.


Sen gick pappan i huset upp med lilla dottern när hon vaknade strax efter 06 och jag fick sova vidare till 08. Det har blivit lite så hos oss nu, att jag har ju barnen på veckorna men på helgerna går M upp när Idun vaknar så att jag ska få samla lite extra sömn. Känns som extra viktigt nu på slutet av graviditeten. Idag är det ju bara en vecka kvar till BF! Men jag är inställd på att gå över tiden som med Idun, läste igår att det kan vara så att det är nånting med pappans gener som bestämmer det, att det förs över till bebisen? Och M kom till världen en vecka efter BF med igångsättning så nu kan jag säga att det är på grund av honom som Idun kom BF+12 hehe.Vila bäckenet som gjorde ont var det jag skulle fokusera på igår va? Vad gör man då? Jo storstädar hela huset i flera timmar. Putsade fönster på insdan och torkade lister och sånt där som i alla fall inte jag gör alls ofta. Men när jag väl började tänkte jag att vad skönt att ha gjort det när Lillebror kommer så lika bra att fortsätta. Sötaste lilla hjälpredan hade jag som ni ser ovan ♥
Vila gjorde vi faktiskt också. Vi sov båda två i soffan och det var såå skönt.

När pappan slutade jobbet åkte vi till MAXI för att storhandla. Sötmössan och bebisen i den fick såklart följa med men hon var väldigt trött och därför lite gnällig. Så idag får det bli två mindre sovstunder för att bara sova en gång när man vaknar 06 är lite väl tufft för en nästan ettåring.


Idag är det ju EN VECKA till ettårsdagen OCH BF med Lillebror!


Kommentarer


 1. Spännande, nu närmar det sig!
  Tänkte hinta lite om att det planeras ett blogg-event i Jönköping framåt slutet av augusti eller september. Det kanske hade varit kul att gå när det är på ”hemmaplan”?
  Kram till er

 2. Elin 6 mars, 2016 on 08:25 Svara

  Jag har hört att det har att göra med hur stark livmodertapp man har. Vissa har väldigt hård tapp och då krävs det mer för att mjuka upp den, medan vissa har en svag och har lätt för att få för tidigt/prematur. Att man därför vid risk för prematur kan både ge tabletter och sätta en ”ring” runt livmodertappen. Men om det stämmer vet jag inte ?

  • Evelina 6 mars, 2016 on 10:06 Svara

   Jag hade mjuk, förkortad tapp + var öppen med Idun i flera veckor innan förlossningen startade, så jag har liite svårt att tro på just det hihi… Kanske har en envis livmodertapp då haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna