VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS FOTOGRAFERING

Nu är vi hemma igen efter en eftermiddag på vift. Det är ganska exakt ett halvår sen vi var i New York, och därmed också ett halvår sen vi träffade Emelie senast, så det var jättekul att få en dos av hennes bubblande energi igen. Känner mig otroligt glad i hjärtat efter idag!





Vi mötte upp henne och Ida (en av tjejerna hon delar studio med) för att prova ut kläder till fotograferingen. Alltså vilka drömmar! Rosa, tyll, vitt, spets…. Sååå jag 😉



















M och Idun var publik och såhär såg det ut behind the scenes. Ungefär 3 grader och vi höll på i kanske 40 minuter? Men jag frös inte direkt, tack vare mina gravidhormoner som gör mig väldigt varm för tillfället. Med magen bar blev det lite kyligt på slutet men de små värmepåsarna jag fick ha i händerna samt filten runt kroppen emellanåt gjorde susen.




 

Efteråt möttes vi upp i studion igen och då fick vi även äran att kolla igenom kameran lite snabbt. Oh my vilka bilder! Magiskt ljus och jag väntar med spänning på att se resultatet. Har redan fått en sneak peak (ni kan också se den på Emelies Facebook eller instagram) och bara den bilden hade liksom räckt, så fin den blev.





TACK för idag världens bästa Emelie, om du bara anar hur tacksam jag är för att du har förevigat två så speciella tillfällen i mitt liv, bröllop i New York och bebis i magen. För evigt tacksam minst sagt!



Här hittar ni Emelies hemsida och här finns hennes blogg!

Nu – soffmys, med ett leende på läpparna och i hjärtat!



Kommentarer


  1. Karin B 27 februari, 2016 on 21:36 Svara

    Vilken härlig fotografering!

  2. Milla 27 februari, 2016 on 22:05 Svara

    Wow. Tror resultatet blir grymt

  3. Cecilia 27 februari, 2016 on 22:07 Svara

    Hej Evelina!

    Emelie var och fotade mitt brollop i San Diego for 2 veckor sedan och jag kanner samma sak! Hon ar sa duktig pa det hon gor och vi fick precis albumet med alla vara bilder!! Sjalvklart val att ha Emelie som fotograf till en dag man kommer minnas for alltid!

    Lycka till med bebisen! Du ar otroligt vacker!

    Kram Cecilia

  4. IMikaela 28 februari, 2016 on 11:50 Svara

    Så otroligt vackra bilder!!

  5. Malin S 1 mars, 2016 on 22:50 Svara

    Emelie är helt magisk!
    Och DU är otroligt vacker!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna