VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SYSTERBESÖK & KATTVAKTANDE

Söndagen startade med en nästan-vakennatt. Idun fick feber igårkväll och har inte riktigt kunnat sova trots alvedon. Hon och M låg i soffan från 02 ungefär så vi är rätt trötta allihop. Idag är jag extra tacksam för min kära man som lät mig sova så gott det gick! Nu känns det ju inte som att en förlossning är nära, men man vet ju samtidigt inte alls när det är dags. Mat är inte alls roligt så vi kör mest smoothie och vätska men man måste ju beundra energin i små barn, att de (oftast) orkar vara så pigga och glada trots sjukdom!.


Förmiddagen startade med att vi blev kattvakter och sen väntade besök från min syster med pojkvän. De fick komma på egen risk med tanke på feber i huset och ville ändå komma en liten sväng. Så vi bjöd på våfflor och hängde en stund. Söndagsmys! Elion kom också och var med oss medan F hade träningstävling i crossfit. M åkte vidare till stugan, Elion blev hämtad av F och nu är det bara jag och lilla sjuklingen ett par timmar.




IMG_0262


IMG_0268


Meet Tussen, vårt tillfälliga husdjur! Visst är hon söt? 😉


IMG_0272


IMG_0275


IMG_0278



IMG_0281

Vi fick våriga tulpaner i härlig rosa färg. Ä L S K A R tulpaner! Och rosa 🙂





Kommentarer


  1. Petra 28 februari, 2016 on 15:20 Svara

    Vilken fantastiskt sööööööt katt!!

  2. Milla 28 februari, 2016 on 15:34 Svara

    åh kul o se din syster igen och katten sen alltså hur sööööt.

  3. Tilda 28 februari, 2016 on 17:54 Svara

    Alltså ibland är det nästan läskigt lika. Min dotter Lyra (som är född natten efter Idun) hade oclås feber i natt och är krasslig idag, men som du skriver ändå på gott humör. Krya på er och låt det inte bli en repris av förra årets slutskede av din graviditet med Idun. Kram

  4. Alexandra 28 februari, 2016 on 20:49 Svara

    Vad kul att du umgås igen med din syster. Trodde ni hade sagt upp kontakten. Så glad för er skull!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna