VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GRAVIDFOTOGRAFERINGSDAG!

Lördag och gravidfotografering väntar!

 

Vi har en förkyld bebis hemma som sovit allt annat än bra men hon är glad som vanligt i alla fall. Mest bara vääldigt snorig. Morgonen har bestått av innemys, helt slöseri av dagen egentligen med tanke på att vi har ännu en dag med underbart solsken. Vi har i alla fall altandörren öppen så det blir luftutbyte här inne hehe.

 

Efter lunch åker vi upp mot Linköping där vi först ska möta upp Emelie i hennes nya studio för att välja kläder innan vi åker ut i skogen och förevigar denna kulan jag bär på. Är så glad över att få fina gravidfoton såhär min sista graviditet. Och fotade av Emelie dessutom, som var med i New York och fotade vår kärleksdag. Då var Lillebror bara en minikula i vecka 15 ungefär tror jag? Idag är det två veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. Helt galet vad tiden har gått!

Till och med Elion säger att tiden går fort, igår sa han att en timme känns som en minut för att beskriva det. Jag minns när jag var liten och sa något liknande till min farmor. Hon svarade då att hon tyckte också att tiden gick allt fortare, men att det var lite otäckt att barnen nuförtiden också tycker det, för det gjorde man inte när hon var liten. Brukar tänka på det när Elion säger att han har tråkigt, att det är bra att ha det ibland också haha. Att man inte bara kan kolla tv, spela spel eller vad det nu kan vara heela tiden. Hjärnan behöver vila från all teknik emellanåt. Kanske man då också kan uppskatta livet och alla fina stunder lite extra då?

 

 


Kommentarer


  1. Carro 27 februari, 2016 on 12:38 Svara

    Härligt med bilder och vilket perfekt väder ni får ?

  2. Milla 27 februari, 2016 on 17:17 Svara

    Ha en Toppen resa ska bli kul se resultatet.

  3. Alexandra 27 februari, 2016 on 19:40 Svara

    De har så underbara saker. Jag har köpt en bokstavslampa därifrån och en lampa❤️ Ääääälskar Alice and fox. Ett sådant tält ligger på min önskelista till lillens rum också?

  4. Elin 28 februari, 2016 on 23:25 Svara

    Umgås du inte med Najda längre? Tänkte eftersom ni åker hela vägen till Linköping när ni har en fotograf i vänkretsen 🙂 Sen kanske det skiljer på fotograf o fotograf, men blev ändå lite nyfiken. Kanske hänger ihop med möhippan kom jag på!?
    Hoppas ni får massa fina bilder, så mysigt att föreviga gravidmagen! Önskar att jag hade gjort det också, men alltid lätt att vara efterklok. Kram fina du!

    • Evelina 29 februari, 2016 on 06:15 Svara

      Visst gör jag det, men att just Emelie fotograferar magen känns extra speciellt eftersom hon även fotade vårt bröllop! Och som jag skrivit tidigare – Emelie är min drömfotograf och jag älskar hennes fotostil så när hon gav mig en gravidfotografering i present tackar man ju inte nej direkt! Nadja är också jätteduktig och vi har många underbara bilder av henne också! De på nyfödd Idun tex, eller parbilderna på mig och M. Love them!! Kram

  5. Elin 29 februari, 2016 on 21:09 Svara

    Ja, de blir liksom magiska på något sätt hennes bilder. Riktigt, riktigt fina! Såklart man ska välja den man gillar bäst, alla fotografer har ju olika stilar och kan passa till olika tillfällen i livet ❤️ Åh, tänk att lillebror snart är här ? Köpte förresten en jacka från Elion av dig för några år sedan. En blå fleece Nova Star. Minns du den? 🙂 Den har använts av båda mina grabbar nu o har varit såå bra! Har följt dig sedan innan du o F gifte dig så det kändes såå häftigt att mitt(mina) barn fick bära en jacka som Din son haft ? Hehe, låter lite knäppt men du har varit och är en inspiration för mig. Kram

    • Evelina 1 mars, 2016 on 07:40 Svara

      Ja precis 🙂
      Haha jamen visst gör jag det! BÄSTA Nova star! Vad härligt att den kommit till använding 🙂
      Tack snälla du för dina fina ord! Kramar

  6. Birgit 5 mars, 2016 on 17:14 Svara

    Om du skulle bli gravid igen då? Lite snabb att uttala dig ibland….

    • Evelina 5 mars, 2016 on 17:51 Svara

      Fast vi har inte planerat för fler barn än tre, det är väl inte ovanligt att man ”bestämmer” sig för vad man vill och vad man tänker sig?? Kan lova att jag inte är ensam om att veta när man är klar med bebisverkstan 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna