VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FLER BEBISAR PÅ GÅNG!

Det är inte bara jag som går i väntans tider, två av mina vänner är också gravida och väntar på att få möta bebis när som helst. Johanna har BF idag (!) och Veronica har BF exakt en vecka efter mig. Inatt låg jag och tänkte massor på Johanna och trodde hon kanske hade åkt in till förlossningen efter en dag med förvärkar när mina sms skickades just som sms och inte iMessage helt plötsligt. Alltså det är så spännande!! Falskt alarm var det tydligen i alla fall…


Något jag kan sakna är bebistiden i Eksjö där vi bodde när Elion var nyfödd. Det var en perfekt första-tiden-med-bebisen-stad, eller så var det kanske det magiska i att ha första barnet som gjorde den tiden extra speciell? Veronica med familj bodde ju där då också men nu bor hon och Johanna i samma stad istället. Får försöka få till en skånetripp i vår/sommar och hälsa på alla goda vänner där!







Har precis beställt schampo och för mig finns det bara ett schampo som alltid funkar – Redken! All soft är mitt ständiga val men emellanåt testar jag de andra sorterna också. Extreme är också jättebra! Har ni någon Redken-favorit? Idag beställde jag härifrån, priserna kan variera ganska rejält och tidigare har jag beställt mycket från England men nu är det faktiskt väldigt bra priser även när man handlar i Sverige.


Stor kram!



Kommentarer


  1. Therese 24 februari, 2016 on 09:58 Svara

    Redken är också en favorit hos mig, jag använder mest Redken Color Extend Magnetics men har även testat all soft 🙂
    Ha en fin dag!

  2. Elin 24 februari, 2016 on 10:45 Svara

    Kommer ihåg Veronica och hennes familj, ni verkade ha det så mysigt ihop 🙂 Bloggar hennes man fortfarande?
    Tack för schampotipset med, alltid bra att ha nån sådan sida inlagd på favoriter 😉

  3. Caroline 24 februari, 2016 on 11:22 Svara

    Jag använde extreme då mitt hår var extremt torrt. Nu är det mycket bättre och jag har bytt märke helt. Använder nu Kevin murphys schampoo och balsam (den lila serien), fungerar jättebra på mitt hår och doftar sååå gott.

  4. Marie 24 februari, 2016 on 13:28 Svara

    Jag & en nära vän var beräknade med 3 dagars mellanrum, jag till julafton och hon till den 27:e.. Hur mysigt som helst och som vi planerade dagis osv.. ?

    Vår dotter kom en vecka tidigt efter igångsättning och min vän gick över 3 veckor = barnen blev inte ens samma årskull ??

    Men det är så mysigt att kunna dela det med nära vänner under tiden ?

    Kram Marie

    • Evelina 24 februari, 2016 on 13:48 Svara

      Hahah så typiskt!!!!

  5. Liselotte 25 februari, 2016 on 14:39 Svara

    Extreme! Toppen för mitt torra och blekta hår 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna