VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OM 10 ÅR BOR VI PÅ EN GÅRD?

 Båda mina små skatter sover sedan 19 respektive 19.30 och jag inväntar min stora skatt. Tänk vad duktig han är som kämpar på i stugan som han gör!? Alltså att han har som hobby att bygga ett hus till oss? Sämre hobby kan man ju stå ut med, detta är för hela familjen och något som vi alla kommer kunna njuta av sedan. Fast vi två rastlösa själar pratade för inte så länge sen om att vi ska sälja både radhus och stuga sen och köpa en gård istället haha. M vill ha mark så han kan jaga och jag vill ha häst. Ja vem vet vad som händer? Det är ändå härligt att ha drömmar. Att känna att samtidigt som man har ALLT tillsammans bara för att man har varandra, inte kommer sluta drömma om vad man vill göra tillsammans eller vad man kan tänkas uppnå. Så länge man är på samma nivå och drömmer om samma saker såklart, vill man helt olika kan det förstås bli jobbigt. Fast helt ärligt tror jag inte att bo på landet är vår grej riktigt, samtidigt som vi gillar naturen, så radhus i stan och stuga på landet är nog en rätt bra kombination ändå!


Bästa soffbordet är det med en bebis i magen ♥


Igår kväll var lille A piggare än nånsin därinne! Lite ovanligt (det sägs ju att de nu lugnar ner sig för att de får det trängre, men han har varit lugnt hela tiden och jag tror att allt bara känns mer nu när han är större helt enkelt), men såå mysigt. Det var liksom ben och fötter och axlar åt alla håll och kanter och jag skrattade emellanåt för det kändes som att det kittllades på insidan.



Kommentarer


  1. Sandra Aronson 24 februari, 2016 on 06:29 Svara

    Hihi så himla mysigt med lille A! Jag skrattar också för fullt när vår lilla bebis rör sig. Har liksom inte vant mig vid känslan ännu…men åh så fantastiskt det är!!! Kram

    • Evelina 24 februari, 2016 on 09:50 Svara

      JA verkligen!! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna