VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BARNVAKTEN ÄR I SVERIGE!

Nu ska jag snart lämna över till pappan och åka in mot stan för att fixa fransarna. Det är ännu en underbar vårvinterdag ute, så himla härligt!


Svärmor och svärfar/farmor och farfar kommer och hälsar på under tiden jag är borta, nu är farmor tillbaka i Sverige igen så förlossningen har numera grönt ljus. Eller ja efter lördag kanske så vi hinner med fotograferingen också… 😉




  
Sista dagarna/veckorna med lillebror i magen nu. Oplanerade lillebror som ändå kändes så självklar direkt. Tänk så mycket kärlek det kommer finnas runt omkring honom redan från start!?


I helgen skojade jag och M vid läggning med Elion om att han måste gå och lägga sig så att vi kan äta massa godis och glass som vi brukar göra när han sover. Och vi ska pussas säger M! Vadåå svarar Elion, det gör ni ju hela tiden?! Haha inte speciellt märkvärdiga ord sådär kanske, men för mig värmde det i hjärtat. Att känna att mitt barn tycker han växer upp i en familj med mycket kärlek. Det där som jag själv saknat till stor del och vill överdosera till mina egna barn.


All you need is Love.


Kommentarer


  1. Milla 24 februari, 2016 on 17:42 Svara

    så himla fin bild på er.

  2. Alexandra 24 februari, 2016 on 18:53 Svara

    Men så underbart med massa pussar?

  3. Trebarnsmamma 24 februari, 2016 on 19:33 Svara

    Härligt med farmorn på plats! När vi fick vår trea (några dagar efter att ni fick lilla I) räckte det med att farmorn kom upp sent på kvällen, för att han skulle välja att (bokstavligen) kasta sig ut morgonen efter. Jag tror han kände på sig att han då var extra välkommen. (Tur var det att hon redan var på plats hemma hos oss. Vi åkte in med några svaga oregelbundna värkar under natten, och inga värkar alls när vi åkte in på morgonen. Nio minuter tog förlossningen sedan. Jag tror han längtade ut till sina syskon.)

    Jag hoppas att din väntan inte blir för lång, utan att du kan njuta av sista tiden som tvåbarnsmamma. Snart är du också trebarnsmamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna