VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VÅRPLANER

Verkligen tur att vi fick en bra natt igår, för inatt var det sämre igen. Idun sov oroligt och vaknade ledsen, så jag fick sitta med henne länge och sen kunde jag inte somna om. Och sen vaknade hon till strax efter 06 igen men då lyfte jag över henne till mig och slumrade en stund till. Nu har vi skjutsat storebror till skolan och är tillbaka på hemmaplan. Idag väntar barnmorskebesök på eftermiddagen men annars har vi inga större planer. Funderar på att ta med barnen till IKEA dessförinnan, behöver köpa handdukar och värmeljus. Kanske två små som vill till leklandet också? Eller handla nya pyjamasar till nästan ettåringen som växt massor på längen på sistone. Det blir ett glapp på drygt en timme mellan skolan och MVC, känns smått onödigt att åka hem då. 

Såg dessa, och massor av dom, när vi gick från bilen. Våren känns nära!


Då ser jag fram emot en ny entré på framsidan. När vi flyttade in i somras var det väldigt sommarstugelook på huset så M sågade ner massor kring ytterdörren och jag rensade bort alla växter (läs djungeln), så det har sett rätt taskigt ut sen dess. Men nu när vi får en bredare vagn måste det verkligen göras någonting rent praktiskt för att komma in med den i hallen, men det skadar såklart inte att det blir snyggare också 😉


HAPPY MONDAY till varenda en av er!


KRAM


Annons

Kommentarer


 1. sofie 22 februari, 2016 on 09:14 Svara

  Åh vad härligt med lite vårtecken! Sol och vår är precis vad jag behöver just nu. (Och sommartid – min lilla vaknar kl 5 sen en tid tillbaka och vill för allt i världen inte somna om. Hoppas en justering av klockan kan få henne att sova till 6 iaf. … ☺) kram å bästa dagen önskar jag dig

  • Evelina 22 februari, 2016 on 16:03 Svara

   Ja sol och ljus behövs nu!! Haha just det, sommartiden är ju hoppfullt :)
   Kram och detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna