VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

20 DAGAR KVAR



Hej vecka 38 (37+0) !


Nu när vi är såhär i slutet av graviditeten kan jag känna mig lite sorgsen över att det snart är ”över”. Även om det är när graviditeten är över som det ju såklart börjar! Men just det där att det är sista graviditeten. Att vara gravid är magiskt, coolt, fantastiskt, underbart och bland det häftigaste man kan vara med om! Samtidigt som man, framför allt mot slutet, kan längta efter att vara ogravid igen, för det kan vara jobbigt med ditten och datten. Men för mig, som älskat att vara gravid, föda barn (jamen typ) och ha nyfödd bebis har det nog ändå varit nyttigt att vara gravid såhär två gånger efter varandra. Jag känner mig liksom mätt på det, även om jag alltid kommer minnas det magiska med att bära ett barn i magen brevid hjärtat. Men nu börjar jag bli redo för att möta Lillebror och sen bara förvalta och njuta av mina tre (!) barn . Ser fram något så otroligt att få vara deras mamma i resten av mitt liv! Uppleva massor ihop. Förhoppningsvis i alla åldrar. Jag vill att jag och M ska vara föräldrarna som barnen vill åka på semester med, som de vill komma hem till flera gånger i veckan och som de känner är en stor del av deras vardag, alltid.


Det gick bra att jobba idag! Herregud vad jag ändå har förvånat mig själv. Igår var jag på baby och bar stolar och hade mig. Inga problem. Idag har jag varit i kassan men rymt in på baby emellanåt och det gick lika bra idag. Även om man nu som höggravid får väldigt mycket hjälp av framför allt papporna som ska handla. Så nu är min sista jobbhelg på schema över, och blir det inget extra innan Lillebror kommer så blir det jobbpaus tills i sommar då jag har tänkt jobba några helger igen.


Barnen sover och det är wife-and-husband-time!



Kommentarer


  1. Suzanne Zehlander 21 februari, 2016 on 20:16 Svara

    Du är så vackert gravid så det knappt är sant!
    Sååå fin!

    Men du, jämförelse med Idun i magen.
    Var den såhär låg då oxå eller har den sjunkit rejält nu?

    Kram

    • Evelina 21 februari, 2016 on 22:00 Svara

      Underbara du, alltid så generös med fina ord! Tack!! Jag minns faktiskt inte om magen var lika låg då? Men tror den sjunkit massor nu när han sjunkit ner och ligger ruckbar? Får veta imorgon om han fixerat sig 🙂 kram!

      • Suzanne Zehlander 22 februari, 2016 on 00:07 Svara

        Åh vad spännande, och mysigt att få höra hans små snabba hjärtljud igen!!

  2. Jenni 21 februari, 2016 on 20:59 Svara

    Måste bara få fråga var du köpt de där snygga jeansen?! Är det mammajeans eller vanliga? 🙂 Sitter här i v16 och nu går det inte längre med gummisnodd i de vanliga och letar för fullt efter snygga mammajeans 😉

    • Evelina 21 februari, 2016 on 22:01 Svara

      Det är gravidjeansleggings från H&M, skönaste nånsin!!

  3. Joysan 21 februari, 2016 on 21:37 Svara

    Så fin mage du har! ? Jag förstår din sorgsna känsla, kommer säkert också känna så den ”dagen” det är dags med sista graviditeten ?

  4. Frida 21 februari, 2016 on 21:56 Svara

    Så fin du är och så söt bollmage. Har du lust att lägga ut receptet på bröden din man bakade? Har fått cravings på hembakat. Och det verkade gå så fort att baka dem.

  5. Kim - Nybliven fru 22 februari, 2016 on 08:09 Svara

    Jag väntar också nummer 3 nu, sista graviditeten i det här huset också. ☺️❤️

  6. Alexandra 22 februari, 2016 on 15:00 Svara

    Man ska aldrig säga aldrig?kanske kommer det en fyra om ett par år. Vem vet? Så skönt med dig att det gick bra att vara gravid så tätt inpå . För mig hade det inte funkat då kroppen inte är okej efter förra. Längtar så till torsdag då jag ska till kiropraktorn för 2a gången. Sen har jag lovat mig regelbunden massage också?

    • Evelina 22 februari, 2016 on 16:01 Svara

      Haha nä det ska man väl inte…. Men mest troligt känns tre lika perfekt om många år med 🙂
      Håller tummarna för dig!! Låter som en bra deal med sig själv också hihi. Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna