VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRUKOSTFRALLOR & MAMMATRÄNING

Äntligen hände det, vi fick en ”vanlig” natt och morgon här hemma. Idun har sovit som hon brukar för första gången på några veckor och vaknade inte förrän halv åtta. Elion vaknade först vid sju, trippade upp till tv:n och jag och M låg kvar tills Idun började pipa lite i sitt rum. Alldeles ljuvligt! Att bara gå på toaletten två gånger kan jag leva med, det gör jag nästan i sömnen ju ;).


Frågade M från badrummet om inte han kunde baka frallor medan jag duschade och det gjorde han som den bästa mannen han är. När vi satt oss vid bordet för att äta tände han till och med ljus! Men älskling tänder du ljus frågade jag och tänkte att nu är han ju för underbar som tänker på såna småsaker som annars bara jag tycker är viktigt. Hans svar? Jag ska instagramma. Hahaha….
M U M S

Sen var det dags för nya serien om mammaträning på nyhetsmorgon, med bästa Lofsan. Jag tar till mig och känner mig redan pepp på att börja träna sen när vi landat med Lillebror här hemma. Har absolut ingen stress, men efter 1,5 år som gravid kan man nog säga att vem som helst skulle uppskatta att kunna börja leva som man brukar igen :)


GODMORGONKRAM!


Annons

Kommentarer


 1. Frida 21 februari, 2016 on 15:39 Svara

  Gud vad gott med nybakta frallor! ? Bra man du har. Egenbakat bröd är det bästa.

 2. Alexandra 21 februari, 2016 on 15:57 Svara

  Vill börja träna men mitt förskjutna bäcken sätter stopp, så först måste kiropraktorn behandla mig innan. Jag fick inte träna, men gå promenader var okej. Dock gör det ont…så hoppas innerligt att jag kan bli hjälpt från denna böckensmörta som höll i sig även efter graviditeten. Såg också lofsan imorse och blev så sugen?

  • Evelina 21 februari, 2016 on 17:36 Svara

   Aj aj aj…. Hoppas verkligen det blir bra snart!! Kram

   • Alexandra 21 februari, 2016 on 18:17 Svara

    Tack! Det hoppas jag med?

 3. Kim - Nybliven fru 22 februari, 2016 on 08:06 Svara

  Lägg upp ett recept på frallorna tack! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna