VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FREDAG!

Det blev ännu en tidig morgon hos oss. Hjälpte alltså inte med bara en sovstund för lilla damen igår 😉 … Men hoppet är inte borta ännu om att få tillbaka våra härliga sova-till-08-morgnar för jag läste nämligen om utvecklingssprång igår och det råkar vara så att Idun befinner sig mitt i en sån period. Elion var likadan – världens enklaste bebis som sov hela nätter, men då och då blev han lite olik sig själv och då tittade jag i boken om utvecklingssprång under det första året och det slog aldrig fel. Det var då han hade korta perioder som inte riktigt var som vanligt. Förhoppningsvis är det samma med lillasyster nu för hon har ju alltid sovit väldigt bra och länge. Samtidigt är jag såklart medveten om att sovmönstret kan ändras när de blir äldre! Elion startade med sina 05-morgnar från cirka 8 månader och det gick typ aldrig över. Är lite bättre nu men fortfarande är han väldigt morgonpigg. 

IMG_0070

 

Tända ljus och nyhetsmorgon hjälper en del dessa tidiga morgnar. Och en GLAD bebis förstås!!

 

Igår gjorde jag inte många knop hemma för jag var helt slut, men eftersom jag sov med Idun i soffan mitt på dagen tror jag att jag återhämtade mig lite för idag känner jag faktiskt en liten dos energi i kroppen! Trots att jag var uppe på toan några gånger inatt. Har redan lightstädat (=dammsugit och bytt lakan i barnens sängar, satt i gång tvättmaskin och diskmaskin) och det innan frukost. Havregrynsgröten satt extra fint sen :)

 

Idag väntar ännu en lugn hemma dag med inga planer fram tills klockan 15 när M slutar jobbet. Då ska vi hämta Elion och sen har vi tänkt bowla! Elion bowlade med fritids igår men ville ändå bowla idag. Såklart. Han är inte den som bangar en sån grej precis hihi.

 


Annons

Kommentarer


 1. malin 19 februari, 2016 on 09:02 Svara

  Önskar dig en underbar fredag och helg! Blir glad av o läsa om utvecklingssprång med idun! Min Wilma är ju född på samma dag som idun o har följt exakt i hennes spår med sömnen nu. Alltid sovit till 8-8.30 och nu 6.30 och vaknar en gång per natt… blir ledsen o tänker att det är nåt fel då hon alltid sovit så bra! Men skönt o läsa om andra som är med om samma. Kram finaste Evelina
  Hihi förresten heter Wilma Evelina i andranamn =)

  • Evelina 19 februari, 2016 on 09:12 Svara

   Åh, och lika glad blir jag av att läsa att det finns fler i samma situation. Då håller vi tummarna för att våra bebisar snart sover till 08 igen!!
   Kram tillbaka och trevlig helg!

 2. Tilda 19 februari, 2016 on 09:43 Svara

  En till som har en jämngammal dotter. Fast Lyra föddes dagen efter Idun och hon har också alltid sovit länge på morgonen men senaste veckan har hon vaknat runt 7. Så håller tummarna att våra töser kommer tillbaks till att vakna vid 8 ? Även om 7 är helt okej, så länge hon inte vaknar vid 5-6 tiden är ju väldigt tacksam ☺️ trevlig helg

  • Evelina 19 februari, 2016 on 10:03 Svara

   Alltså vad häftigt ändå att man faktiskt kan gå på att de här utvecklingssprången verkar stämma till så stor del!! Håller med, 7 är faktiskt också helt ok men gärna då utan orolig sömn fram tills dess :)
   Detsamma till er!

 3. Elina 19 februari, 2016 on 10:24 Svara

  Vår jämngamla dotter vaknar vid sex och har gjort så senaste tiden, dock vaknade hon vid sju förut så inte såå stor förändring, men ändock! Spännande att se hur det blir framöver :)

 4. Sandra 19 februari, 2016 on 10:42 Svara

  Vet du om att det ligger en stor reklamannons över kommentarerna?

  • Evelina 19 februari, 2016 on 11:26 Svara

   Lindexannonsen? Såg den på startsidan och den finns säkert på andra sidor också. Är inte jag som sköter reklamen så har inte jättekoll på det 😉 men du kan bara swipa bort den väl? Tyckte det var smidigt!

 5. Christel 19 februari, 2016 on 13:04 Svara

  Nej det är inte Lindex utan olika som turas om …….. max factor , kicks och någon om alkohol bl.a
  Finns ett kryss i höger hörn men det händer inget hur man än gör

  • Evelina 19 februari, 2016 on 14:00 Svara

   Okej, nej jag har inget problem med den reklamen heller, med ett kryss. Hoppas det blir bättre för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna