VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TÖRST

 

 

Aaahh, apelsiner. Trogen tjänare i ungefär 1,5 år nu. Gravidcravingen som kommer och går 😉

 

Jag är törstig, hela tiden och det är en törst som känns omöjlig att bli av med. Apelsiner och vanligt vatten brukar hjälpa! Dricker vatten varje gång jag vaknar på natten också. Med Idun i magen de sista dagarna åt jag nästan ingenting, var bara sugen på kall oboy! Var i och för sig sjuk då också, men just den här törsten känns nog ändå samma tycker jag.

 

Frukt är en sån där grej som bara måste finnas hemma. Perfekt mellis eller till frukosten, och barnen älskar det också. Det är bara M som är dålig på att äta det här i hushållet. Igår handlade vi apelsin och hårda (viktigt) päron som är nuvarande favoriter. Måste göra fruktsallad snart igen, det var standard med Idun i magen.

 

Kram!


Annons

Kommentarer


 1. sandra 19 februari, 2016 on 14:53 Svara

  Hahaha, då är jag inte ensam om den grejen då! Jag har vanligtvis svårt för att dricka tillräckligt med vätska under en dag men nu gravid i vecka 37 är jag verkligen ständigt törstig och skulle helst vilja gå runt med vatten i munnen hela tidenför att slippa känna den där ständiga törsten! Frukt har också blivit ett måste varje kväll, då citrusfrukter av något slag. Så häftigt vilka sprätt kroppen spelar en som gravid då jag knappast är en frukttälskare annars även om jag äter någon frukt då o då.

  • Evelina 19 februari, 2016 on 15:13 Svara

   Hahah verkligen!! Skönt att inte vara ensam om att ”törsta ihjäl” 😉 kram!

 2. Suzanne Zehlander 19 februari, 2016 on 22:06 Svara

  Härligt med frukt som craving :-)
  Med Matilda i magen blev jag på slutet besatt av Yes Diskmedel med citrondoft. Det var verkligen så att jag kunde ha ätit upp disksvampen, så sugen var jag!
  Jag handdiskade trots diskmaskin och svabbade alla ytor jag kunde komma åt med det diskmedlet! 😀

  • Evelina 19 februari, 2016 on 22:51 Svara

   Hahaha! ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna