VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

STUDIER TILL HÖSTENDen här tjejen alltså… ♥♥♥


Vi har kört på med innedag idag men nu kikar solen fram lite blygt så vi tänkte ta den där turen bort till affären för att få liite frisk luft i alla fall. Sen är det nästan dags för middag! Dagarna går fort även om man inte har något speciellt att göra 😉


Pratade precis i telefonen med M som kör stugdag idag och kommer hem senare ikväll. Det snurrar aktivt tankar om hur vi ska göra till hösten just nu och det ser ut som att det blir som det lutat åt hela tiden – att jag återupptar studierna till hösten istället för att vänta till januari. Men det känns bra, tror jag! Faktiskt så tror jag att den där omställningen som det innebär kommer vara lika jobbig för mig oavsett när, men såhär ser vi flest fördelar. För hela lilla familjen. Som i och för sig inte är så liten speciellt länge till! Det är framför allt mina tre barn som gör att jag känner mig tokmotiverad till att plugga, även om jag gör det för oss alla och självklart även mig. Det är SÅ viktigt att man har ett arbete som man trivs med, för tänk så mycket tid man faktiskt tillbringar på sin arbetsplats. Jag insåg för nåt år sen att jag måste plugga för att få de jobb jag vill ha, och för mig handlar det om just det och inte för att bli en högskoleutbildning rikare. Hade ju varit lite skönt att ha ett yrke från gymnasietiden (jag gick samhälle/ekonomi) men nu är det som det är, och som tur är känner jag ju att jag har hittat rätt utbildning som förmodligen också därför känns så rolig som den gör.


Annons

Kommentarer


 1. Milla 18 februari, 2016 on 16:58 Svara

  Helt underbart att du känner dig så motiverad

 2. Elina 18 februari, 2016 on 18:41 Svara

  Tror det blir jättebra! ? Själv kommer jag förhoppningsvis vara mammaledig igen i höst ??

 3. Ulrika F 19 februari, 2016 on 17:05 Svara

  Söööötis!

 4. Eve 19 februari, 2016 on 17:49 Svara

  Jag tjänar rätt bra som socionom på en tjänst jag har idag, men kommer gå ner i lön samt börja pendla för en ny tjänst i maj..känns helt galet att göra så men resonerar aTT arbetsuppgifter alltid ska gå före pengar när man är socionom. Man ska jobba med det man är bra på när det handlar om människor och hjälpq dem i deras öden. Nu är jag en slags handläggare men i maj blir jag en slags kurator. Ska bli så kul!

 5. Karin B 20 februari, 2016 on 15:02 Svara

  Vad ska du plugga till?

  • Evelina 20 februari, 2016 on 17:46 Svara

   Socionom :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna