VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

KINDNESS DOESN’T COST A DAMN THING

 Uppe före tuppen idag! Halv fem vaknade Idun till och sen kunde inte jag somna om efter att ha varit och klappat på henne lite. Förrän preciiis innan Ms klocka ringde strax innan 06. Då vaknade Idun igen så han lyfte över till mig men sen somnade hon inte riktigt om och vi gick upp vid 07. Den verkar hålla i sig den här morgonpiggare Idun, så kanske är det dags att testa en sovstund igen på dagen istället för två? För jag tror inte det är förkylningen som spökar så här pass? Om inte det heller funkar får vi tacka för i alla fall 11 månader med lyxsömn i bebisvärlden 😉

 

 

Hittade en fin ljuslykta hos Majas Cottage med kloka ord – kindness doesn’t cost a damn thing, sprinkle that shit everywhere. Det bästa är inte att den är snygg eller bär tänkvärda ord, det kan vara att den säljs med 50% förmån till Ung Cancer!

 

Faller inte just denna ljuslyktan dig i smaken finns flera andra och alla stödjer Barncancerfonden eller Ung Cancer.

 

Fler som vaknade till snö ute idag igen? Vår idag och vinter idag, precis som februari kan vara men jag tror ju inte (hoppas inte) att den blir speciellt långvarig. Idag blir fokus innelek för jag måste vila min fot som fått en liten inflammation eller något efter några dagars mycket promenerande och snön lockar inte heller ut mig direkt. En tripp till affären får räcka. Och så har jag lovat min man att sova med Idun idag så det ska jag också göra.

 

Kram!


Annons

Kommentarer


  1. Alexandra 18 februari, 2016 on 11:00 Svara

    Jag upplever också att vakentiden blir tidigare. Men då powernapas det en extra halvtimma på FM. Sen sover vid lunch. Sen igen vid tre. Funderar just på om det är för mycket sömn? Han är 6 månader och låter han själv styra sovtiderna på dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna