VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MYSDAG MED SYSTER – CHECK

Lillasyster är skjutsad till tåget, Idun har fått välling och sover och NU känner jag hur dagen har rusat förbi. Men vi har hunnit med rätt mycket. Spanat på balklänningar, ätit lunchbuffé och pratat massor. Bra ingredienser för en bra dag hihi. Kollat på Elions innebandyträning gjorde vi också innan middag på hemmaplan, vilken min man fick laga medan jag och Becca var iväg på träningen.


 


På väg in till stan för att möta upp moster Becca! Så kul det är att åka buss och vinka till ALLA 😉

Vackra lillasyster som jag beundrar. Pluggar, jobbar och tar snart studenten. Bor med sin pojkvän i egen lägenhet och har tvingats bli vuxen lite för tidigt.


Jag blev ledsen i hjärtat när tanken slog mig att Idun skulle stå där i framtiden och prova balklänningar (eller vilken stor och viktig grej det nu kan handla om) utan att ha mig vid sin sida. Att jag inte skulle få vara en del av det. Men jag är SÅ stolt över min fina lillasyster, över att hon är så ambitiös och målinriktad som hon är. Hon är grym!
 


Idun satt på första parkett och var smakråd

Därefter åt vi lunch på Rosegarden. Satt där hur länge som helst och pratade och orkade inte äta upp allt. Buffé är ju lite farligt på det sättet. Idun åt både egen lunch och satt och småplockade från egen tallrik efter sen när vi åt.
  


Vi tog bussen hem igen och där väntade lek i vardagsrummet och på Iduns rum fram tills M kom hem och det var dags att åka mot innebandyträningen.

Sötloppan som pillar på sina öron när hon blir trött ♥

Då tog vi en prommis runt i kvarteret för att hon skulle få sova i vagnen.
Bästa onsdagen på länge!


Nu väntar soffmys med en annan favorit, min kära man. Imorgon väntar stugdag för honom så bäst jag umgås med honom så mycket det går ikväll istället = stänger ner datorn 😉Annons

Kommentarer


  1. Milla 17 februari, 2016 on 20:44 Svara

    Så himla lika.

  2. maria 18 februari, 2016 on 21:40 Svara

    Vilken mysig dag! Söt liten tjej med tröttpill på öronen :) Vi har något liknande hos 9-månaderspojken. Kliar sig i och runtom öronen när han blir trött, haha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna