VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET STARTAR PÅ VARDAGSRUMSGOLVETMorgonlek på vardagsrumsgolvet framför nyhetsmorgon – standard alla dagar i veckan 😉


Ögonen går i kors och jag börjar inse att det är nu det börjar på riktigt. Att vara höggravid och bara vänta. Nattliga toabesök i plural varje natt. Var likadant med Elion, med Idun minns jag inte, konstigt nog? Känns så totalt meningslöst, att sova dåligt utan att ens bebisen är ute. Som höggravid borde ju naturen tycka att man ska få ladda upp ordentligt nu innan haha… Är så trött som ni får höra nästan alltid nu, men framför allt är jag trött på att vara trött. På att vara tråkig mamma, tråkig fru, tråkig Evelina.


Tänkte en promenad för att möta syster i stan idag men funderar på att ta bussen istället och spara krafterna eftersom jag inte kommer kunna sova med henne på dagen idag. Sen i eftermiddag väntar innebandyträning, frågade Elion om jag fick komma och kolla och han sa jaaaaaa. Ska bli mysigt att få en dos Elionenergi mitt i veckan! Kanske kan ta en promenad dit istället.


Kram/E


Kommentarer


 1. Tilda 17 februari, 2016 on 09:06 Svara

  Men åh, var inte så hård mot dig själv ? Om en kompis till dig var höggravid och trött hade du tyckt hon var tråkig då? Kallat henne tråkig? Knappast. Var lite mer kompis mot dig själv, du är värsta powermamman.
  Största bästa kramen till dig ❤️

  • Evelina 17 februari, 2016 on 09:21 Svara

   Du har ju så rätt! Men är så konstig känsla, att vara så trött på att inte ha någon ork what so ever. Glad jag har en envishet som heter duga iaf, och en glad liten bebis, annars hade jag lätt gömt mig under täcket resten av graviditeten 😉
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna