VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VALENTINE’S DAY COMING UP

IMG_3958 IMG_0463_2

 

På söndag är det som ni säkert har koll på Alla Hjärtans Dag. En mysig dag tycker jag. Klyschig också, men varför inte fira kärleken lite extra? Ska man göra då och då och går inte göra alltför ofta resten av året också, men jag tycker ändå att det är fint med en kärlekens dag. För det är faktiskt inte helt självklart för alla skulle jag tro, en del behöver nog en skjuts i rumpan för att göra något speciellt för sin kära! Vi är rätt duktiga på att visa kärlek året runt och speciellt på ”våra” dagar, den sjätte dagen i varje månad till exempel. Vardagskärlek har vi alla dagar – med pussar, kramar och sådär. Det kan man ju inte få för mycket av!

 

Vi har bokat bord på stan för en middag på stan – L Ä N G T A R.

 

Uppskattar sånt väldigt mycket mer än vanligt just nu när jag är hemma mycket och sköter det mesta av hemmet. Kombinerat med gravidtrötthet som gör att jag gärna vill lyxa till det på de sätt som går. När Idun låg i magen hade vi fortfarande möjlighet att gå på bio eftersom Elion är hos sin pappa halvtid, men nu med Idun blir det självklart mindre av den varan. Så på söndag följer hon med men hon är ju så lugn och snäll att hon knappt märks 😉

 

Har ni något planerat för söndag?

 

Morgonkram!


Annons

Kommentarer


 1. Ulrika F 12 februari, 2016 on 09:55 Svara

  Jag och maken har bokat hotellweekend, vi firar nämligen 25-års dag ihop på självaste 14 februari. På hemvägen möter vi upp döttrarna för gemensam middag. När det har varit sämre (ekonomiskt) firade vi på hemmaplan med god mat och extra uppmärksamhet till varann! Mitt allra bästa håll kärleken vid liv tips är att prata och skratta mycket tillsammans! Kram till er <3

  • Evelina 12 februari, 2016 on 10:23 Svara

   Men åh! Stort, stort grattis till er! Klart ni ska fira extra just i år. Låter hur mysigt som helst dessutom :) Kramar!

 2. Emmy 12 februari, 2016 on 12:11 Svara

  Först ska jag jobba dagen sedan på kvällen blir det bio och en lite överraskningspresent till min sambo, han är duktig på att överraska mig jämt så nu får jag äntligen överraska honom :)

 3. Frida 12 februari, 2016 on 17:11 Svara

  Klart man ska fira kärleken lite extra när man får möjlighet 😀 vi ska inte fira på söndag, förutom att jag fixat barnvakt till fredag då vi får vår första kväll utan E, eller ja, iaf några timmar, så min”present” är barnvakten och att J får bestämma vad vi ska göra, middag, bio eller ja vad som helst, bara vi två :) ska bli mysigt.

  • Evelina 12 februari, 2016 on 23:03 Svara

   Åhhh mys! Bra ni inte glömmer bort att dejta även med bebis i hemmet :) kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna