VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS ENDA BILD

Ni vet när man har en sån där dag då man längtar lite extra tills den man delar livet med ska sluta jobbet och komma hem? En sån dag har jag haft idag. Så ringde han och sa att han var på väg ner för att byta om till arbetsbyxor eftersom han har jouren idag och fått in jobb. Då hade han redan jobbat över ett par timmar, men med det visste jag om, trodde bara att han ringde för att säga att han var på väg hem! Men jouren, den hade jag helt ärligt glömt bort haha.

 

 

Den enda bilden jag har tagit idag. Finaste syskonen. Blir på riktigt imponerad och överväldigad varje dag av hur roligt de har tillsammans trots åldersskillnaden på ganska många år.

 

Nä nu ljög jag ju. Tog en bild på en gråtandes Idun vid lunchen också som jag skickade till M med texten hoppas du njuter av lunchen. Haha. Hon är inne i en matvägranperiod just nu så just lunch och middag är sådär roliga. Men jag tror helt enkelt att det beror på att hon vill äta samma som oss (dvs inte burkmat). Gärna med likadana bestick och på likadana tallrikar också men det är ju lite svårare. Våffelmellis uppskattades av båda små (och mamman). Till middag slängde jag ihop en riktig restmåltid, ris och kassler- och ostsås och den gav jag henne med min gaffel vilket gick bra . När jag först försökte med hennes plastsked vägrade hon. Bestämd liten dam det där. Undrar sååå var hon har fått det ifrån!? 😉

 

Idag har vi försökt vara ute så mycket som möjligt, tre promenader har vi fått ihop. En på morgonen, en för att hämta storebror på skolan och ytterligare en när Idun skulle sova sin andra nap. Tänkte att vi inte har varit ute så mycket de senaste dagarna och frisk luft gör ju ändå så att man sover bättre många gånger. Försöker undvika fler morgnar med vaknatid 06 alltså även om jag helt enkelt bara tror att hon är i nån utvecklingsfas eller har fler tänder på gång. Men skadar ju inte att underlätta bättre nattsömn, tror nämligen att den där friska luften gör gott även för mig och min nattsömn. Tyvärr gick jag nog för snabbt någon av de första promenaderna, tänkte nämligen att nämen vad lätt det är att gå!, och då är det också lätt att glömma bort att om jag går för fort känns det i ljumskarna sedan. Får sota för det lite nu alltså men som tur är blir det hellugnt nu eftersom båda barnen sussar sött och jag får paus från att leka på golvet – en annan mindre gravidvänlig aktivitet.

 

Kram/E


Kommentarer


  1. Elina 11 februari, 2016 on 20:06 Svara

    Styrkekram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna