VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

1 MÅNAD TILL BF OCKSÅJa Iduns ettårsdag närmar sig och det betyder ju att beräknad förlossning också gör det. 12 mars är den gemensamma dagen för dessa två. Får ofta frågan om jag vill att de ska få samma födelsedag och lite häftigt hade det ju varit. Men samtidigt vill jag vara med Idun på hennes ettårsdag och inte på förlossningen ;). Och kanske roligast att de har varsin dag? Det blir som det blir och det blir bra vilket som! (Fast helst vill jag inte gå över tiden såklart hihi).


För ett par veckor sen kände jag mig såå stor och klumpig. Kanske börjar jag vänja mig, kanske Lillebror har sjunkit ner och ger mig mer plats till att andas friare, för nu har jag inte samma känsla. Det där SF-måttet som är rätt litet för den här veckan gör säkert sitt också. Bäckenet som håller på att mjukas upp som är det som märks mest. Förrutom tröttheten som ni säkert hör alldeles för mycket om haha. Och förvärkar som kommer och går. Men ngen foglossning som med Idun, dock känns det att hela bäckenet mjukas upp inför förlossningen så att vända på kroppen i soffan som är hårdare än sängen är inte helt smärtfritt t ex. inte heller att leka för mycket på golvet. 11 kg upp hittills ungefär och jag har börjat svullna en del. Syns på vigselringsfingret, efter strumpor, byxor osv. Allt lämnar märken på kroppen!


Vilket datum tror du att lille A väljer att komma ut till oss?En del av er har redan gissat att han kommer tidigare än BF och jag hoppas ju att ni har rätt även om jag har gått över med både Elion (BF+3) och Idun (BF+12) och är inställd på det nu med. Oavsett, så är det ju inte speciellt lång tid kvar! Den här graviditeten har gått galet fort.Annons

Kommentarer


 1. Suzanne Zehlander 12 februari, 2016 on 15:42 Svara

  Vackra människa som blir så oerhört vackert gravid!
  Om du bara visste hur avundsjuk jag var på dig när vi väntade Matilda o Idun 😉 Du var så smärt och snygg medan en annan liknade en flodhäst precis överallt! 😉

  Jag gissar att Lillebror föds den 28 februari :-)

  Kram fining!

  • Evelina 12 februari, 2016 on 23:06 Svara

   Men söta du, TACK! Heeeelt övertygad om att du var minst lika fin!!
   Jag är ju rätt lång så säkert därför det syns ”mindre” på mig 😉
   Hade varit kul om du har rätt, det var Iduns BF och isf bytte de ju bara dagar att vara beräknade på/födas på :)
   Kramar!

 2. Tilda 12 februari, 2016 on 16:34 Svara

  Kanske kommer lillebror på skottdagen den 29onde februari 😀

  • Evelina 12 februari, 2016 on 23:05 Svara

   Ja det hade ju varit lite kul faktiskt 😉

 3. maria 12 februari, 2016 on 16:46 Svara

  Så fin du är och vad gott det låter med 11 kg! Kände att mina 25 nog var lite väl mycket det sista, haha 😉 Vad roligt att gissa datum, jag drar till med 5 mars, jag! :)

  • Evelina 12 februari, 2016 on 23:04 Svara

   Haha jag vet hur 25 kg känns också, gick upp det med Elion! Detta är helt klart att föredra, inte minst efteråt 😉 men tack snälla! Och tack för gissning. Mitt turnummer är 5 så hoppas lite du har rätt 😉
   Kram!

 4. Josie 13 februari, 2016 on 08:13 Svara

  1 mars!
  Var har du köpt dina snygga jeans? Antar o hoppas att de är en mamavariant :)

  • Evelina 13 februari, 2016 on 20:34 Svara

   Yes, det är jeansjeggings från H&M, tror de kostade 249 eller 299. Ursköna!!

 5. Erika 13 februari, 2016 on 09:05 Svara

  Så fin både som gravid och ogravid! Jag tror på skottdagen eller alternativt den 26e februari (min födelsedag) ?

  • Evelina 13 februari, 2016 on 20:34 Svara

   Tack sötaste du!!

 6. Jessica 13 februari, 2016 on 09:53 Svara

  7 mars gissar jag på! 4125gr och 53cm bebis ?

 7. Trebarnsmamma 13 februari, 2016 on 10:45 Svara

  Jag har nästan haft det som dig första barnet BF+ 4, andra BF+ 11 & tredje BF+ 14 , så jag gissar på att du nog får gå över tiden. Men hoppas det bara blir med några dagar så du får fira Idun. Sedan kan han väl komma, haha :) För mig och bevisligen dig oxå, stämmer inte alltid det där ”andra kommer tidigare, tredje kommer ännu tidigare. Osv) :) Men ut kommer de tillslut! Lycka till fina du! Och trevlig helg!

  • Evelina 13 februari, 2016 on 20:34 Svara

   Hihi jag hoppas ju på att förseningen med Idun berodde på att jag var så sjuk, för kroppen började göra sig redo men så blev jag sjuk och sen valde hon att komma första dagen som jag var frisk igen. Men lika bra att förbereda sig på att gå över haha!
   Kram och detsamma

 8. Elina 13 februari, 2016 on 17:58 Svara

  Jag hade bf + 3, bf + 9 och sista; bf + 1! :-)

 9. Malin 13 februari, 2016 on 23:26 Svara

  Jag gissar på att lillebror kommer 8 mars :)

  Och jag kan bara instämma med de andra här, du är ju så galet vackert gravid! Och ditt hår… Wow!!

  Kram

  • Evelina 14 februari, 2016 on 11:28 Svara

   Gulle du, TACK!!
   Jag tänker faktiskt 8-9 mars nånting själv, får se om vi har rätt 😉
   Kramar!

 10. Lina 14 februari, 2016 on 18:29 Svara

  Fina magen! Blir så bebissugen ?
  Min äldsta son är född 8/12. Några år senare när det var dags för nr 2 beräknade bm till 7/12. På rul i v.18 ändrade dom det till 9/12. Men ut kom han på kvällen den 7e. Sedan på morgonen fick vi åka hem till födelsedagsbarnet storebror som fyllde 5 år den dagen och som sovit hos farmor & farfar. Bästa presenten då var lillebror sa han ☺️

 11. Emelie 15 februari, 2016 on 09:47 Svara

  Så fin du är! Jag tror att lillebror väljer att titta ut den 1 mars. ☺️ Ha en fin måndag! Kram

 12. Anne 15 februari, 2016 on 21:43 Svara

  Min äldsta och yngsta är född den 9 november båda två :) har två till tjejer emellan. Min äldsta är född samma år som Elion, bara några dagar mellan dom :) läst din blogg sedan dess och lägger första kommentaren nu, haha. 😉 lycka till med trean när det är dax!!!

 13. Anne 15 februari, 2016 on 21:44 Svara

  Min äldsta och yngsta är född den 9 november båda två :) har två till tjejer emellan. Min äldsta är född samma år som Elion, bara några dagar mellan dom :) läst din blogg sedan dess och lägger första kommentaren nu, haha. ? lycka till med trean när det är dax!!!

  • Evelina 16 februari, 2016 on 08:17 Svara

   Hihi vad roligt att du lämnar spår efter dig nu i alla fall, alltid roligt att få höra vilka som läser!
   Kram och tack!

 14. Jessica Nyquist 16 februari, 2016 on 11:49 Svara

  Jag gissar på 20 mars… Men håller tummarna för att han kommer tidigare! ?

 15. M 16 februari, 2016 on 21:16 Svara

  Åh vad spännande! Oavsett när så är det ju så himla snart!!! (PS, jag har kommenterat här flera gånger. Har plussat nu så om allt går bra kommer bebisen i oktober) lycka till med lille A!

  • Evelina 16 februari, 2016 on 21:44 Svara

   Men åhhh grattis!!! Kram och tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna