VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GODMORGON TISDAG!

 Vi har lämnat Elion på skolan och innan vi hämtar honom igen väntar en bebisdejt med Nadja och lilla Leia. Hoppas på att få Idun att sova en sväng hemma innan men det ska nog gå bra.


Tusen tack för alla era kommentarer igår om SF-måttet, om det inte känns bra på måndag efter nästa mätning ska jag försöka stå upp för ett tillväxtultraljud. Min magkänsla säger att han mår bra, jag tror mer att den här oron är som det där gravidillamåendet man kan få som inte riktigt går över förrän bebisen är ute. Bara det att jag har oro istället. Oro som gravidsympton liksom. Oro har man nog alltid som förälder, men jag har aldrig tidigare haft en sån här oro som tär så otroligt mycket.






Så här kul är det att ta på sig mammas fårskinnstofflor. Det är en riktigt mode- och skönhetsintresserad tjej vi har, hon ska alltid ta på sig kläder (egentligen allt som är tyg vill hon försöka klä på sig med, en tygbit kan vara en mössa), halsband, sin lilla väska, mina läppstift, mina hårspännen… Ja hårbandet med blomman som hon hade i söndags hade hon tagit på själv.


Ni ser kanske att mina länkar ser annorlunda ut? Jag fick hjälp att göra dom tydligare, innan såg man knappt att det var en länk när det bara var ett understruket ord så tycker det blev mycket bättre nu.


Ha bästa tisdagen nu! Och TACK ännu en gång för alla fina spår ni lämnar efter er!


KRAM


Kommentarer


  1. Anna-Karin 9 februari, 2016 on 09:55 Svara

    Jag har med en tjej här hemma som är klädintresserad, först var det väldigt kul och jag kan till viss del ångra idag att vi lät henne ta på sig allt hon ville. Idag är hon 3,5år och vägrar ta på sig kläder om hon inte bestämt dem, hon rivet ut hela garderoben på jakt efter just det hon ska ha. Det ska matcha, vara klänningar, volang osv osv. Det värsta är väl att vi försöker köpa mycket neutrala kläder, men de kastar hon bara åt sidan och använder helt enkelt det som fått genom mycket slughet fått mormor/morfar och farmor/farfar att köpa. Sen att hon kör 4 klädbyten på en dag gör ju det hela mycket roligare ;P

    • Sandra 10 februari, 2016 on 02:20 Svara

      Vad gör det att hon vill ha fina kläder då? Strunta i neutrala och köp sånt hon vill ha och använder. Klart barn ska få vara med och bestämma över kläderna.

      Min dotter älskar rosa, lila och turkost. Det mesta av hennes kläder är rosa, och tänk så glad man blir av det 🙂

      • Evelina 10 februari, 2016 on 12:15 Svara

        Tycker också att man helt klart ska låta barnen gilla det de gillar. Om en tjej gillar tjejiga saker, låt henne göra det! För mig blir det lika fel att styra bort en tjej från det, som att tvinga på killar rosa och tjejigt, bara för att man ”ska”. Alla är ju olika och gillar olika, så har det väl alltid vara och kommer alltid vara 🙂

  2. Karin 9 februari, 2016 on 11:37 Svara

    Vad mysigt och grattis till blivande tillskottet! Var ett tag sen jag kikade in här nu:) hur gammal är er äldsta?:)
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna