VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRUKOST #2

   Har ni varit på Condecco? Alltså det är ju så mysigt. Har nog inte varit där en vardagsförmiddag innan (bara lunch med klasskompisar) men det var ju väldigt gott om plats då.

 

Idun tyckte det var väldigt spännande med en liten bebis och jag insåg hur stor hon kommer kännas när Lillebror tittar ut. Även om hon ju också är väldigt liten fortfarande.




img_1165


img_1166



Hon pussade Leia helt frivilligt, lilla mystjejen ♥





Min frukost nummer två blev den här tonfiskmackan. Sååå god. Äter något litet (fil med müsli idag) med Elion innan det är dags för skolan men eftersom det blir fullt i magen snabbt behövder den fyllas på desto oftare istället. Idun åt lunch innan vi åkte för att hämta storebror igen men Nadja och Leia var tvugna att gå lite tidigare.




  


Nadja med sin nydöpta Leia. Tyvärr krockade dopet med farmors överraskningskalas i söndags så vi missade det.




Vi var tidiga till skolan så vi hann vara med en stund på slutet innan slutsamlingen. Elions lärare tog mig undan och sa några väldigt fina ord om honom som värmde gott i hjärtat! Frågade om vi får vara med någon dag snart och det gick jättebra. När jag sen frågade Elion om han vill det önskade han att vi är med en dag när de har gympa. Får se till att lösa det innan Lillebror gör entré!


Kommentarer


  1. Sandra 9 februari, 2016 on 16:32 Svara

    Idun är ju så lik Elion 🙂

    • Evelina 10 februari, 2016 on 12:16 Svara

      Ja det syns verkligen att de är syskon! 😉

  2. Christel 12 februari, 2016 on 12:26 Svara

    Vilken söt liten Leia Nadja har 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna