VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MITT LIVS FÖRSTA SEMLA


Gravidtopp från Mom2Mom (jag har S på min) och gravidjeansleggings från H&M

 

Trivs mycket bättre i fler färger och framför allt svart nu när jag har ljusare hår. Imorgon är det äntligen dags för ett nytt frisörbesök på samma salong där jag gjorde ögonfransförlängningen. Längtar!

 

Det har varit en bra dag! Förra veckan hade jag en riktig svacka men nu när jag är på ”andra sidan” är det liksom lättare med precis allting. Det flyter på bättre, livet och vardagen.

 

Sen eftermiddag började ett förvärksrace och det håller i sig. Det började när jag och Idun gick för att möta pappa M efter jobb/träning när hon hade ätit middag. Det gjorde ont i princip hela vägen men det var inte förrän vi kom hem och jag stannade upp som jag kunde koppla ihop det med just förvärkar. Sammandragningar har jag haft länge, men de gör ju inte ont, dessa gör riktigt ont och svider över livmodern nedre halvan.

 

Och sen hände något som aldrig har hänt innan, i hela mitt liv. Alltså jag är så lättpåverkad vad gäller mat nu när jag är gravid. Ni kanske kan gissa vad jag har sett massa bilder av idag? Semlor såklart. Jag gillar inte ens semlor. Mandelmassa tycker jag inte alls om men själva bullen med lite grädde går väl an. Men idag fick jag åka till affären efter middag för att köpa semlor! För första gången i mitt snart trettioåriga liv. Inte mitt livs första semla så sätt, men den första semlan jag har köpt själv faktiskt.Kroppen är minst sagt ständigt sugen på kolhydrater nu!

 


Kommentarer


  1. Anna 10 februari, 2016 on 08:40 Svara

    Hej Evelina! Är också gravid och funderar på det här med att färga håret.. Har hållt mig borta från det under graviditeten, men nu ska jag snart på ett bröllop och känner då att en uppfräschning vore kul. Men så läser man ju hit och dit om att färga håret samtidigt som man är gravid.. Är det skadligt? Hur har du resonerat? Kram!

    • Evelina 10 februari, 2016 on 12:12 Svara

      Jag har tonat och slingat håret under alla tre graviditeter. Tror inte att det är någon fara, men du ska självklart inte göra något som känns fel eller jobbigt så gå på din magkänsla! Jag har varje gång frågat mina frisörer också, och de skulle ju inte göra någonting som skulle vara skadligt tänker jag.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna