VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

REGN HOS MIG

Igår kväll trodde jag nästan att det var förlossningsdags. Nej kanske inte, men så ont jag fick och jag vet inte om det var foglossning eller förvärk. Det var som värsta mensvärken längst ner i magen, så det var inte typiskt förvärk där det spänner i hela magen. Så kanske det var en form av foglossning? Fast det liksom kom och gick och det var väl det som gjorde det likt förvärkar. Började i alla fall släppa när det var dags för sängen och det var skönt. Så rent graviditetsmässigt var det en tuff dag i kombination med halsbrännan ;). Som tur var hjälpte tabletterna så halsbrännan försvann!




IMG_9848


Idag sov jag till 08, Idun till efter halv nio och sen blev det frukost framför Nyhetsmorgon. Smoothie var väldigt längesen, med Idun i magen levde jag på det i perioder i princip. Jag gillar inte söta rinniga smoothies utan gör oftast likt denna – frysta hallon, kiwi, pressad citron och vaniljyoghurt. Förr hade jag alltid banan i men då blir det ju inte lika friskt och fräscht som med bara bär.


Det regnar och blåser ute och det känns som att det blir en innedag? M åker till stugan efter jobbet men Elion kommer hit senare i eftermiddag :).



Kommentarer


  1. MIlla 2 februari, 2016 on 10:47 Svara

    Samma väder här så utöver tandläkare o matshopping blir det en innedag

  2. Sandra 2 februari, 2016 on 12:14 Svara

    Jag har också haft som kraftig mensvärk som kommit och gått regelbundet i perioder. På förlossningen sa dom att det kan vara ett tecken på UVI, så det kan vara bra att ta upp det med din BM så du får lämna ett prov. I mitt fall var det inte UVI och antagligen förvärkar men skönt att ha det uteslutet iaf. UVI hos gravida gör tydligen inte alltid ont utan kan visa sig enbart som förvärkar fick jag veta. Bara ett tips från ett preggo till ett annat 🙂

  3. Hanna 2 februari, 2016 on 12:22 Svara

    Det är riktigt ruskigt ute. Men det regnar iallafall inte.

  4. Sandra 2 februari, 2016 on 13:51 Svara

    Här skiner solen och det är en riktigt fin vinterdag. Mer snö kom inatt (vi hade massa snö sen innan med) så det är fint med nysnö på träden och bara några få minus. Trist med regn och rusk., är det stormigt hos er?
    Jag vill ha kvar snön och vintervägar ett bra tag till, så smidigt ta sparken till förskolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna