VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I UR OCH SKUR

Trots allt så vet jag hur skönt det är att få röra på kroppen, så en hel dag inne kändes aldrig riktigt lockande när jag skrev och tänkte det i morse. Speciellt inte när Idun valde att ta bara en nap idag och därmed ska sova ungefär två timmar mitt på dan! Alldeles för lång stund att göra ingenting på mitt på dan enligt mig. Så jag klädde på oss efter vädret helt enkelt och var ute i 1 timme och 45 minuter. Vilket innebär ungefär 1 timmes promenad kanske för er som inte vaggar fram för att undvika foglossning höhö. Men det är inte bara farten eller längden som spelar roll på mina promenader, även tiden ute i friska luften! Jag mår så mycket bättre av att vara ute och Idun likaså! Ja det gör väl alla egentligen. Elion får ju sin dagliga dos frisk luft varje dag på skolan, men jag och Idun får ta våra egna tillfällen. Det är väl det bästa med föräldraledigheten också, att man kan styra upp sina dagar efter humör och dagsform.

 

   

 

Tänk att det bara är några veckors promenerande kvar med vår kära Kronan city!? Vagnen är paxad av vänner till oss så när vi känner oss redo för att hämta syskonvagnen gör vi det och lämnar vidare den här. Visst är det härligt med regnskydd som har färg och mönster?

 

Nu har vi ätit mellis (gröt och rostmacka) och ska strax gå över till Karin för fortsatt innemys!

 


Kommentarer


  1. MIlla 2 februari, 2016 on 17:26 Svara

    Älskar regnskyddet.

  2. Hanna Watson - gift i Kanada 2 februari, 2016 on 18:48 Svara

    Oj vad det ser ”Jönköpings-aktigt” ut med alldeles grått och regn, haha. Missuppfatta inte, jag älskar jönköping eftersom min familj bor där men det är ju typ alltid sånt väder, haha!

    • Evelina 2 februari, 2016 on 19:46 Svara

      Hihi tror nog inte det är mer regn här än i övriga sverige!?

  3. Ia 2 februari, 2016 on 18:56 Svara

    Kommer ni inte att ha kvar enkelvagnen alls? Många gånger tyckte jag att den användes nästan mer äv tvillingvagnen.

    • Evelina 2 februari, 2016 on 19:25 Svara

      Nej som det känns nu kommer vi inte ha behov av en enkelvagn. Idun ska inte gå på förskola så båda barnen är alltid hemma och tillsammans 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna