VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HALSBRÄNNA FROM HELL

Ja det har jag haft i två dagar nu och idag orkade jag inte med det längre, så det blev ett besök på ett apotek. Hade väldig halsbränna med Elion i magen också, och testade då gaviscon men skummet som blir av de tabletterna hade jag svårare för än halsbränna, fick som kväljningar av det. Så jag visste idag att jag testar vad som helst förutom det och det fanns visst ett till lämpligt alternativ för gravida:


  


Kanske finns ännu fler? Hon sa att jag skulle fråga barnmorskan isf, men det behövs inte för dessa var ju helt annorlunda. Ljuvligt!! Ett riktigt hallelujamoment.


 
Vi har även kollat på bilar efter pappan i huset slutade jobbet. Måste byta inom ett år när det är dags för lillebror att byta från babyskydd till en vanlig bakåtvänd, de tar ju mer plats. Blev något klokare men vi får se var det slutar. Sen kom farmor och farfar på besök, farmor åker till Spanien imorgon så det var mysigt att ses nu när de äntligen kryat på sig. Idun visade glatt allt hon har lärt sig på sistone! 


  


Vällingmys med bebisen på bebisen blev det därefter och nu sover bebisen utanför magen. Han där inne är alltid väldigt aktiv på kvällarna, men mest mellan 21-23 ungefär.


Härnäst ska jag och M ska äta varma mackor och kolla på När och Fjärran. Har längtat efter kvällsmys ungefär hela dagen haha… Gravidtrött deluxe minst sagt 😉


Kommentarer


  1. Iiinas 1 februari, 2016 on 20:55 Svara

    Hade massa massa halsbränna med min flicka i magen, körde på flytande gaviscon. Den var LJUVLIG, om man jämför med tabletterna.

    • Evelina 1 februari, 2016 on 22:06 Svara

      Haha jag vågade inte testa den flytande bara för att den hette gaviscon 😉 dessa var helt annorlunda, men du kanske har testat dom med?

  2. Sara 2 februari, 2016 on 09:33 Svara

    Under min första graviditet -08 hade jag hemskt mycket halsbränna. Flytande gaviscon hjälpte i omgångar men när jag var gravid igen 4 år senare åt jag omeprazol o vilket hjälpte mycket bättre. Vet inte vad rekommendationerna är nu men -08 hade det inte forskat tillräckligt på omeprazol vid graviditet men -12 var det ok.

    • Evelina 2 februari, 2016 on 10:21 Svara

      Är glad att dessa räckte, de rekommenderades till och med för gravida men skönt att det finns andra alternativ om det skulle behövas. Dessa gjorde susen iaf! 🙂

  3. Petra 2 februari, 2016 on 10:12 Svara

    Hej.
    Under min graviditet med en del halsbränna så åt jag Novalucol! Tuggtabletter och väldigt bra. Smidiga att ha med sig också då de bara är att stoppa i munnen! ?

    • Evelina 2 februari, 2016 on 10:20 Svara

      Ja dessa är ju liknande 🙂 Hur smidigt som helst!

  4. Hanna 2 februari, 2016 on 19:15 Svara

    Knaprar Novalucol nu nästan varje kväll vid läggdags. Kommer hemskaste halsbrännan varje gång jag lägger mig ner typ..

    • Evelina 2 februari, 2016 on 19:26 Svara

      Har du testat dessa? Var nästan lite goda med pepparmintsmaken 😉 Lider med dig, jag får bara någon enstaka gång efter jag ätit något speciellt, höll ju på att bli tokig efter två dagar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna