VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAD HAR DU I DITT BADRUMSSKÅP?

För bara en vecka sen hade vi inte ens ett baddrumsskåp haha. Men det har vi nu! Det finns ett skåp under handfatet, nu istället kan användas till toapapper, blöjor och sådär istället för deo, hudkrämer etc. Med en nyfiken bebis var det inte minst på tiden att flytta upp allt sånt!



Jag brukar säga att det bästa med vårt hus är kaminen och planlösningen, men det bästa är egentligen att det inte syns att det är ett så stort renoveringsprojekt som det faktiskt är! Jag hade nog blivit gråhårig och smått tokig av att bo i ett hem i flera år medan det såg ut att vara i behov av renovering. Så när vi hittade detta huset sa jag att det var det första renoveringsprojektet jag faktiskt skulle tycka var ok att bo i. Man kan ju inte direkt tro att det här badrummet bara är att riva ut om några år när avlopp och allt möjlig annat ska bytas ut.




Vi köpte ett sånt här badrumsskåp till lägenheten och det blev ett likadant nu. Rymmer mycket och har fin belysning. Tänk vad privat det är att visa innehållet i sitt badrumsskåp egentligen!?









Efter pannkaksmiddag blev det bad för mina busungar. Det finns två saker Idun inte gillar. Åka bil och bada. Sånt som Elion älskade från start och som jag tror att de flesta bebisar och barn gillar? Bilåkandet är som sagt bättre nu med nya bilstolen och badandet börjar också gå bättre och bättre. Till Elions stora glädje, han är så glad att de nu kan bada tillsammans!


Jag har äntligen äntligen sorterat bilder i datorn som ska föras över till andra ställen som back up och nu tänkte jag gå igenom alla 30 000 bilderna igen, för att radera såna där totalt onödiga bloggbilder till exempel ;). Känns som ett bra kvällsprojekt tills min man kommer hem!



Kommentarer


  1. Marie 2 februari, 2016 on 21:20 Svara

    En jäkla massa saker i vårat och sorterar sällan. Såg nyss att solkrämen från i somras står kvar men istället för att ställa undan det tänker jag.
    Äh snart är det sommar igen Hahaha.. Mycket damm också pga orkar inte städa det ?

  2. Sandra 2 februari, 2016 on 21:21 Svara

    Min dotter hatade bad och bil med. Hon somnade så gott som aldrig i bilen, utan det var mest gråt. Bad var samma sak, skrikandes och gråtandes. Bilen började gå en aning bättre då vi bytte bilbarnstol, men åtminstone helt ok bättre när hon fick dvd skärm i bilen. Vi har nog aldrig varit borta så lite som under dotterns 2 1/2–3 första år, det var enklast stanna hemma.
    Bad började gillas bättre omkring den åldern med.

    Du får snart se hur det är med er lilla kille :).

  3. MIlla 2 februari, 2016 on 22:21 Svara

    Vi har 2 badrumsskåp ett på golvet lite högre och ett på väggen haha.ett hyllplan är marykay och rituals produkter, ett annat parfym. Hmmn JAG har nog dom flesta. Mannen har 1 plan haha

    • Evelina 2 februari, 2016 on 22:32 Svara

      Ungefär samma hos oss haha, rättvist! 😉

      • Alexandra 3 februari, 2016 on 12:00 Svara

        Hihi han får en halv hylla??

        • Evelina 3 februari, 2016 on 12:10 Svara

          Ne han har ju lite grejer på andra hyllor, så säkert en hel hylla totalt haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna