VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS MAGE

IMG_9817


IMG_9829


Gravidjeansleggingsen från H&M är underbara, jag har svarta och blå att varva med och har lyckats ha samma storlek sen start även om mudden börjar bli något kort. Linnet är från vanliga H&M men perfekt längd för en växande mage. Koftan är en lurvig nyhet i min garderob, från Kappahl.


Upplever att magen är större än med Idun i samma vecka. Mer putig. Idag är vi i vecka 34+1 och imorgon kommer vi under 40-dagarsstrecket för vad som är kvar tills BF. Antar att det inte alls är konstigt att magen skulle vara större den här gången, att det har att göra med att det är andra graviditeten på väldigt kort tid, att magmusklerna inte hann återhämta sig what so ever. Själva SF-måttet ligger precis under genomsnittet, så livmodern är inte stor utan det är bara min mage hehe. Annars väldigt lik gravidmagen i formen när Elion låg där inne. Jag vet inte hur mycket man ska tro på allt sånt som står om pojk- och flickgraviditeter, men mina graviditeter har då verkligen stämt nästan läskigt bra med vad som står för respektive.


Nu är det snart lunchdags här hos oss. Tvättmaskinen går varm och jag känner inte alls för att gå ut i dag men tror det får bli en liten promenad senare i alla fall. Ska försöka komma iväg till gymmet den här veckan också, min kropp mår så väldigt mycket bättre av lättare styrketräning, och det känns som att jag blir åtminstone liiite piggare 😉



Kommentarer


  1. Mikaela 1 februari, 2016 on 16:04 Svara

    Du är verkligen hur fin som helst gravid,även annars också såklart men det är något visst med gravida kvinnor.

  2. MIlla 1 februari, 2016 on 16:25 Svara

    Finaste Evelina. Hoppas ni har en kanondag trots vädret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna