VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PLAYDATE

Åh vilka mysiga timmar vi har haft nu i eftermiddag! Lise och lilla Eira, och Izzie såklart kom till oss strax efter 12 och sen gick vi allihop mot Elions skola för att hämta hem honom. Han blev såå glad för att hunden Izzie var med och han var väldigt snabb med att informera Lise om att han minsann tappat två tänder på två dagar.


Det var väldigt kallt och jag gick väldigt långsamt, annars var det skönt med en promenad haha. Mitt bäcken har inte riktigt återhämtat sig efter måndagens slidepromenad i slasket men jag hoppas att det snart går över. Det är inte jätteilla, men svider liksom i blygdbenet fortfarande.

Idun tycker att Eira är spännande och tar gärna på henne. Eira blir snart sex månader vilket känns jättespännande för nu framöver kommer de ju ha allt mer utbyte av varandra.Till mellis bjöds det på våfflor, grädde, sylt och blåbär. Hade i två ägg extra, en skvätt grädde och bakpulver och de blev kanongoda. Frasiga och matiga.
  


Man kan säga att det var fullt hus med tre barn och en hund haha. Elion och Izzie är väldigt lika kom vi fram till – världens härligaste energi som är överallt och hela tiden och jag kan tänka mig att de kommer ha fantastiskt roligt tillsammans till våren när de har tillgång till lite större lekyta utomhus 😉


Annars är familjen uppdelad idag. M åkte till stugan direkt efter jobbet för att… Ja tror att han ska börja isolera vårt blivande sovrum? Tak och väggar. Och så hallen. Badrummet ska ju kaklas men det får bli när vi sparat ihop pengar. Väldigt mycket som står på vår att-köpa-lista just nu. Här hemma är det kyl och frys, badrumsskåp, hyllor och massa mer. I alla fall, F hämtade alldeles precis Elion för en natt tillsammans och först väntar innebandy. Så det blir jag och Idun ett par timmar nu tills älskade M kommer hem. Jag är dödstrött och ska nog ta ett långt bad med en pod senare när Idun somnat. Hon sover i soffan brevid mig just nu och när hon vaknar är det middagsdags och därefter ska jag göra äppelpuré till henne. Dagarna verkligen springer förbi, men såna här dagar innehållandes lite allt möjligt är de allra bästa tycker jag!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna