VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DRÖMMEN OM ETT KONTOR

Idag kändes det skönt att vakna upp i vårt lilla radhus. Extra skönt! Jag och M tog tag i kontoret igår och Iduns rum växer ju sakta men säkert fram, så nu har vi helt plötsligt två rum till att använda! Så det är väl egentligen först nu vi har extra kvadratmetrar på riktigt att fylla ut haha. Kontoret är ett genomfartsrum till garage och man cave, och där har det precis som de två sistnämnda varit väldigt mycket förvaring fram tills nu. Vi röjde upp det sista så nu är det tomt för att inredas. Den sista änden av huset, dvs just garage och man cave tar vi tag i framåt våren tänkte vi, när vi kan öppna upp till garageuppfarten och göra en riktig storrensning och storstädning för även där är det mer än välbehövligt att få ordning.

 

Nu ska det bli ett kontor där jag kan ha dator, kameragrejer mm och så småningom skolböcker. Ska bli jättekul att få en egen liten hörna! Som en bloggare och student är det liksom lite av en dröm att få ha det känner jag :). Vi har en gammal träskiva som stod i man caven förut, som de tidigare ägarna lämnade kvar, den ska bli ett skrivbord tillsammans med bockarna vi fyndade på IKEA för ett tag sen. Träskivan var en snickarbänk innan eller vad man ska kalla det, men nu ska den kapas av lite och vitmålas. En bokhylla ska in, hyllor upp och så letar jag efter lampor (lutar åt en eos lampa från vita i taket). Ser framför mig hur jag vill ha det och tror det kommer bli bra!

 

6253664129_b65a5c0aca_o_187213189

 

Ungefär såhär kommer skrivbordet se ut! Lånade bilden här.

 


Kommentarer


  1. Hjärtebarnsmamman ♥ 13 januari, 2016 on 14:11 Svara

    Åh ja vad underbart det hade varit med ett kontor! Vi har datorbordet och allt som hör till i en hörna i vardagsrummet, det ser inte kul ut alls 😛

  2. Alexandra 13 januari, 2016 on 18:48 Svara

    Åh sådär ska vi med ha det! Dock en annan skiva på benen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna